FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CRAIOVA 2-1

HERMANNSTADT - CRAIOVA 2-1 // Corneliu Papură explică prima înfrângere a sezonului: „Acesta e regretul meu”

Corneliu Papură
Corneliu Papură

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 20:06

Corneliu Papură (45 de ani), antrenorul Craiovei, a explicat ce l-a deranjat la echipa sa după înfrângerea cu Hermannstadt, 1-2. 

„Am luat două goluri din faze fixe. Puteam fi mai atenți în acele momente. S-a resimțit o oboseală după tot ce s-a întâmplat în ultimele zile, dar am luat prea ușor golurile, acesta e regretul meu. Până la urmă, jucătorii nu sunt roboți, s-au simțit cele 120 de minute jucate cu Honved în urmă cu 3 zile”, a spus Papură, la Look Sport. 

CS Universitatea Craiova s-a calificat joia trecută în turul III al preliminariilor Europa League, după ce a învins-o pe Honved la penalty-uri, după 0-0 în cele două manșe. Meciul a fost marcat de incidentele reprobabile ale fanilor, care au aruncat cu o petardă în direcția arbitrului. 

Joia viitoare, oltenii dau piept cu AEK Atena, acasă, următorul meci din campionat fiind tot pe teren propriu, cu Sepsi, duminica viitoare. 

Vezi și: HERMANNSTADT - CRAIOVA 2-1 // FOTO + VIDEO 3 minute de uluială! Sibienii au întors spectaculos tabela în debutul reprizei secunde

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1917554465234186
Silviu Nick  •  05 August 2019, 12:40

Papulă mai bine își dă demisia și ne lasă să aducem un antrenor adevărat. Demisia ! Demisia !

bulldenej
bulldenej  •  05 August 2019, 08:21
Postat de robotucigas pe 04 August 2019, 23:49

Îl doare pe Rotarul în fund. Sincer eu vad echipa asta cu buget mult mai mic decât spun. Ei vorbesc ca vor campionatul și forțează rebuturile ca să le poată vinde. Datoriile se fac simțite. Iar investițiile nu vor mai fi, sau se vor reduce la 0. Pe bune tu spui ca vrei campionatul și ai o echipa zici ca sunt zombi acolo, cad din picioare ca pui de găină când le este somn. Ce antrenamente fac ăștia, sa se ridice de jos? Nu pentru mine în seara asta a murit din sufletul meu. Nu este Craiova, dacă era ea aveau grijă să facă și cum vrei noi. Dar ăștia vor doar sa vândă acuma.

normal ca nu e, toata lumea stie ca nu e "U"Craiova ci doar o clona creponata intrata "decat" in B din cauza de psd ...

alex_777
alex_777  •  05 August 2019, 00:21

avem si noi un regret, nu avem antrenor !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close