FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT

Hermannstadt transferă pe bandă rulantă! Tocmai a semnat cu un fost internațional spaniol U18

David Mayoral
David Mayoral

Articol de - Publicat luni, 07 septembrie 2020 22:13 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 22:29

Șefii lui FC Hermannstadt au parafat în această seară transferul lui David Mayoral, de la Cadiz. Mijlocașul de 23 de ani a fost împrumutat un sezon și este a doua achiziție a zilei, după Goran Karanovic.

Ardelenii nu pierd timpul. Profitând de pauza dedicată echipelor naționale, au bifat astăzi două transferuri. Dimineață l-au prezentat pe Goran Karanovic, sezonul trecut la Sepsi, iar în această seară au anunțat achiziționarea mijlocașului spaniol David Mayoral.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a fost împrumutat pentru un sezon, de la Cadiz. Sezonul trecut, Mayoral a jucat la UCAM Murcia, pentru care a bifat 24 de partide și a înscris două goluri. 

Interesant, pe 25 iulie, el a semnat un contract de 3 ani cu Cadiz, echipă ce activează în LaLiga, dar conducerea a decis să-l cedeze pentru 2020-2021 lui Hermnnstadt.

Mayoral a bifat în 2015 două selecții pentru naționala Under 18 a Spaniei. Este a 9-a achiziție realizată de sibieni în această vară. 

Anamaria Prodan, declarație inedită despre Răzvan Burleanu: „Eu, Anamaria Prodan, am ajuns să spun asta!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
10154806170754129
Pleseanu Codrut  •  07 Septembrie 2020, 23:51

Cadiz... A intrat si Ana pe filiera spaniola ????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează