FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

Deplasare impresionantă pregătită de PCH la Sibiu » Câți dinamoviști sunt așteptați la meci: „O nouă etapă din episodul renașterii”

PCH a făcut spectacol la precedenta deplasare la Sibiu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
PCH a făcut spectacol la precedenta deplasare la Sibiu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 17:11 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 17:39

Dinamo va fi însoțită sâmbătă, la Sibiu, în confruntarea cu Hermannstadt de peste 3.000 de suporteri, dau asigurări ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan. Va fi una dintre cele mai numeroase deplasări văzute pe stadioanele din Superligă în acest sezon.

  • Hermannstadt - Dinamo e programat sâmbătă, de la ora 17:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Ardealul va fi pământ alb-roșu sâmbătă după-amiaza, la duelul penultimei clasate din Liga 1 cu Hermannstadt. Ultrașii dinamoviști și-au propus să strângă rândurile și să-și susțină cum știu mai bine favoriții, aflați în cel mai complicat punct de la revenirea pe prima scenă.

Dinamoviștii zâmbesc înaintea etapei cu Hermannstadt! Cum au fost primiți „câinii” pe străzile Sibiului
HERMANNSTADT - DINAMO
Dinamoviștii zâmbesc înaintea etapei cu Hermannstadt! Cum au fost primiți „câinii” pe străzile Sibiului

Peste 3.000 de dinamoviști așteptați la Sibiu: „O nouă etapă din episodul renașterii”

„Sâmbătă, toate drumurile duc la Sibiu! Peste 3.000 de «câini» și-au anunțat prezența.

E o bucurie să vezi Dinamo jucând. Mai mult decat atât e o bucurie să vezi Dinamo si atât. Faptul că Dinamo înca e aici, joacă si ne oferă un carusel de sentimente înseamna că Dinamo trăiește, iar noi avem un motiv să mergem mai departe. 

Am mers pe coclaurii Ligii 2, am jucat în comunele din Ilfov sau direct în Giurgiu meciuri pe care eram obligati sa le numim acasă. A fost greu, am strâns din dinți, ne-am șters lacrimile și am mers mai departe cu glasurile puternice și mainile ridicate spre cer, cântând pentru Dinamo și pentru Cătălin Hîldan.

Sâmbătă, mergem în inima țării, la Sibiu, acolo Dinamo joacă o nouă etapă din episodul renașterii sale, renaștere care se dovedește una grea, dar nu fără speranță. 

Știam că va fi greu, asă că nu ne miră nimic. Dar la fel de bine știm că noi trebuie să fim acolo, indiferent de performanță, căci Dinamo este mai mult decat o liga, o victorie sau o ratare cu poarta goală. Dinamo este un amalgam de sentimente după care ne ghidăm viața si pentru care am dezvoltat poate cel mai frumos motiv de a trăi și de a iubi ceva ce ne asigurăm să fie etern.

- Comunicat Peluza Cătălin Hîldan

Sâmbătă ne vom trezi de dimineață, ne vom umple ghiozdanul cu merinde și cu sticle răcoritoare sau poate licori de câteva zeci de grade care să ne țină vocile puternice și vom porni către centrul țării. Sâmbătă din nou sarbatoare, joacă Dinamo, iar noi nu avem voie să lipsim.

- Comunicat Peluza Cătălin Hîldan

Ovidiu Burcă a cerut ca echipa să ajungă la Sibiu încă de joi

„Câinii” au ajuns încă de joi la Sibiu, iar astăzi, vineri, au ieșit la o scurtă plimbare pe străzile urbei. Burcă și jucătorii s-au fotografiat cu fani de toate vârstele. Sunt așteptați peste 2.000 de fani ai dinamoviștilor mâine, la meci

A fost alegerea antrenorului Ovidiu Burcă pentru ca echipa să fie odihnită și în cea mai bună formă înaintea partidei cu trupa lui Marius Măldărășanu.

Jucătorii au făcut un antrenament la Șelimbăr, iar astăzi au luat pulsul orașului Sibiu. Imaginile publicate pe pagina de Facebook a ”câinilor” au surprins fotbaliști zâmbitori, relaxați, înaintea duelului cu Hermannstadt. Chiar dacă Dinamo de-abia a reușit o remiză etapa trecută, acasă cu CFR Cluj (1-1), iar Hermannstadt are o serie de 8 meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care șapte remize și o victorie.

VIDEO Ovidiu Burcă știe cum o poate bate Dinamo pe Hermannstadt: „Ăsta e ingredientul secret”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Marius Măldărășanu le dă „calde” dinamoviștilor: „Au avut și ghinion cu țintarul”. Ce le-a cerut antrenorul jucătorilor săi

VIDEO Burcă știe cum o poate bate Dinamo pe Hermannstadt: „Ăsta e ingredientul secret”

Ionuț Lupescu: „Pentru mine există un singur Dinamo, vreau să fac ceva pentru acest club, pentru că aici am crescut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mirstelistu
mirstelistu  •  22 Octombrie 2023, 11:34

Au avut oare sacul la ei?

elgabri
elgabri  •  20 Octombrie 2023, 22:58

Pacat ca o sa arbitreze un *** de la CCA !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno534
creeperno534  •  20 Octombrie 2023, 22:40

Nu se compara Sibiu cu Bucuresti

Vezi toate comentariile (4)
Comentează