FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO, MIERCURI, 18:15

HERMANNSTADT - DINAMO // Dinamo, pusă în gardă de Vasile Miriuță: „Vrem maximum”

Vasile Miriuță
Vasile Miriuță

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 16:12

Dinamo va juca miercuri, de la ora 18:15, pe terenul celor de la Hermannstadt. Vasile Miriuță i-a pus gând rău fostei sale echipe. Mizează pe spiritul de luptă al sibienilor și pe o atmosferă incendiară pentru a scăpa de retrogradare

Anul trecut, în Liga 2, Ștefan Blănaru a urcat în tribună după un gol marcat și s-a aplaudat singur. Sâmbătă a înscris din nou, la 1-0 cu Chiajna, dar ca să repete gestul devenit viral pe net n-avea nicio șansă. Așa de plină a fost „oficiala” Municipalului sibian (4.000 de spectatori) la primul meci acasă al favoriților, după lunile petrecute în exil, la Târgu Mureș, la Cluj și la Pitești.

Pe Blănaru, pe spiritul de luptă și pe ultrași mizează „Tati” și miercuri, cu Dinamo: „Am avut tot timpul încredere în Ștefan. Bravo lui! S-a bătut extraordinar, ca și restul băieților, și a primit aplauze la scenă deschisă. E fantastic să jucăm pe teren propriu. Dacă suporterii văd că te lupți și îți dai viața pe teren, te aplaudă în mod sigur”.

Vasile Miriuță e convins că „va fi foarte greu cu Dinamo", dar vrea să scoată "maximum din cele cinci partide rămase”. Rednic, prezent sâmbătă în tribună, e avertizat.

25 de lei e prețul biletului la meciul cu Dinamo. Un tichet în zona VIP costă 50 de lei

„Bravo suporterilor, au fost al 12-lea jucător. Am mai spus-o, e greu să joci fără spectatori, pune-o pe Real Madrid să joace la Albacete și o să vedem cum joacă”Vasile Miriuță, antrenor Hermannstadt

Hermmanstadt - Dinamo se joacă miercuri de la 18:15 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
2017399785212216
Nicu Si Ionica Retezan  •  15 Mai 2019, 18:51

Și astăzi stă la fel!

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  15 Mai 2019, 08:23

Daca si Sibiul are ultrasi ...ne-am *** :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wba33
wba33  •  13 Mai 2019, 21:35

Trebuie sa castigam maine...Dinamo *** cu Calarasiul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează