FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI

HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI // Teren dezastruos la Sibiu! Meciul a început cu 35 de minute întârziere

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 17:36

FC Hermannstadt și Dunărea Călărași dispută astăzi ultimul meci cu miză al actualei ediții din Liga 1. Înfruntarea care va decide echipa de la baraj a început la ora 19:05, deși fusese programată inițial la 18:30.

UPDATE ORA 19:05

Partida a început! Arbitrul a considerat că gazonul de la Sibiu îndeplinește condițiile regulamentare

UPDATE ora 18:30

Ovidiu Hațegan a decis amânarea partidei pentru ora 19:00. Dacă terenul nu va permite disputarea partidei, înfruntarea se va disputa mâine, la o oră ce urmează a fi stabilită.

Ovidiu Hațegan, arbitrul înfruntării dintre Hermannstadt și Călărași, a inspectat terenul cu o oră înainte de startul partidei, iar semnele nu sunt îmbucurătoare. Dacă organizatorii nu vor reuși să îndepărteze apa de la gazon până la ora la care partida a fost programată inițial, „centralul” ar putea amâna meciul. 

Cum stadionul din Sibiu nu este dotat cu nocturnă, există riscul ca partida să nu se poată juca din cauza lipsei de vizibilitate. În acest moment, ploaia a încetat.

whatsapp image 2019 06 02 at 17.33.47 4 +7 FOTO

Calcule pentru salvare

Dunărea Călărași are un avans de un punct față de FC Hermannstadt și ocupă în acest moment locul de baraj. Formația lui Dan Alexa se mulțumește și cu un rezultat de egalitate. Sibienii au nevoie obligatorie de victorie!

Echipa care va termina pe locul 6 în play-out va juca un meci de baraj, în dublă manșă, cu U Cluj.

Vezi AICI clasamentul live din play-out!

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tinn_2
tinn_2  •  02 Iunie 2019, 19:09

meciul a inceput, bai "ziaristi"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează