FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 1-3

HERMANNSTADT - FCSB 1-3 // Cinci la un loc nu fac cât marca FCSB! Tradiția Stelei, dusă mai departe la Târgu Mureș

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 23:21

FCSB a învins-o clar în această seară pe Hermannstadt, 3-1. Și redenumită, echipa lui Becali continuă să atragă lumea, mai ales în provincie. La Târgu Mureș, Hermannstadt a adunat mai mulți spectatori decât în precedentele cinci partide considerate pe teren propriu. 

Românii încă mai sunt fascinați de echipa lui Becali mai mult decât de alta din campionat. Mai ales lumea din afara Bucureștiului nu ține cont că numele clubului s-a schimbat din Steaua în FCSB. Încă o dovadă a fost produsă astăzi, la Târgu Mureș.

Hermannstadt a evoluat cu tribunele goale în cinci etape din acest sezon și a atras mai mulți oameni la partida cu FCSB decât în cele cinci jocuri precedente. Arena Trans-Sil a atras 2.000 de spectatori, cu 500 mai mulți decât acumulaseră sibienii până la ora meciului cu trupa lui Dică.

Nou-promovata evoluează pe teren neutru, la Târgu Mureș, deoarece stadionul din Sibiu e în reparații, trebuie modernizat pentru a putea găzdui jocuri din prima ligă. Echipa lui Pelici a avut în mod constant suporteri mulți în "B", în sezonul trecut, dar a pierdut susținerea din momentul în care s-a mutat din oraș. 

Câți spectatori a atras Hermannstadt la Târgu Mureș

Meci  Spectatori
1-0 cu Sepsi 400
1-1 cu Călărași 200
4-0 cu Voluntari  300
0-1 cu Gaz Metan 500
0-1 cu CFR 100

 

Vezi și: HERMANNSTADT - FCSB 1-3 // VIDEO Moruțan, olimpian! Schimbarea făcută de Dică în minutul 38 a resuscitat-o pe FCSB cu Hermannstadt, la Târgu Mureș

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
eduardgls
eduardgls  •  01 Octombrie 2018, 11:44

Hahaha, ***. Cum ati intrat in *** cand a intrat ciobanu la parnaie, asa va paste acum falimentul absolut datorita colapsului inevitabil al fcsb-ului. Becali saracit de Talpan in procese si o clona mizerabila, fara traditie, identiate sau suporteri reali in liga1. Ceau, lingai prosti de la GSP :P

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sabaton
sabaton  •  01 Octombrie 2018, 10:43
Postat de faliment_fc_fcsb pe 01 Octombrie 2018, 10:19

Mai împachetezi mult pește băi Craiete??

Te rog frumos sa nu te mai iei de domnul Craitouiul ..domnul isi face meseria de jurnalist ....mie imi place cum scrie ...de ex ...din acest articol am inteles ca fcsb nu mai este steaua ....CA SA INTELEGI SI TU.... CEI DE LA FCSB NU MAI AU NUMERE ROSII DE BUCURESTI ....AU TRECUT PE ILFOV...IF ....AI INTELES ???

sabaton
sabaton  •  01 Octombrie 2018, 10:39

" nu ține cont că numele clubului s-a schimbat din Steaua în FCSB " cum ADICA s-a schimabat ??? Si noi pe gsp de ce nu stim ca fcsb nu mai este steaua ....Domnule Craitoiu in cazul acesta eu vreau o sigla cu FCSB ...Sunt foarte multi useri care tin cu FCSB ...si vreo 3 useri care tin cu steaua ...Dvs cu cine tineti ?? Cu steaua sau cu Fcsb ...multumesc anticipat pentru raspuns .

Vezi toate comentariile (30)
Comentează