FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 1-3

HERMANNSTADT - FCSB 1-3 // Dică își ceartă jucătorii: "E prea mult pentru o echipă care vrea să câștige campionatul!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 23:14

Nicolae Dică e supărat pe jucătorii săi din apărare, după ce echipa a primit un nou gol din fază fixă în partida câștigată în deplasare cu Hermannstadt, scor 3-1.

"Știam că vom avea o partidă foarte grea. Hermannstadt se apără cu toată echipa și e greu să o deschizi. Am avut posesie bună, ne-am creat ocazii de a marca, dar a venit acel gol din fază fixă în care ne-am pierdut marcajul. E prea mult pentru o echipă care vrea să câștige campionatul. Apoi ne-am pierdut încrederea. Ușor, ușor am intrat în joc și în repriza secundă am marcat două goluri rapide. Trebuie să lucrăm la fazele fixe", a declarat Dică la Look Sport.

Dică a explicat de ce l-a folosit pe Junior Morais pe postul de fundaș central: "Aveam anumite informații că va juca Blănaru titular, știam că cei de la Sibiu vor juca pe contraatac și pe viteză și de aceea aveam nevoie de Morais acolo în centrul apărării".

Citește și: Moruțan a dezvăluit ce i-a spus Dică atunci când a intrat pe teren + Ilie Dumitrescu: "E cel mai bun de la FCSB!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close