FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB

HERMANNSTADT - FCSB // Bogdan Vintilă, discuție directă cu Adi Popa: „I-am spus că asta nu-i face bine”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 11:03

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul de la FCSB, i-a transmis un mesaj clar lui Adi Popa, după declarațiile mijlocașului de la finalul meciului câștigat cu Chindia Târgoviște, scor 2-1.

  • Hermannstadt - FCSB se joacă sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20:30, iveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„Cu Adi Popa vorbesc în fiecare zi, de fapt cu toți jucătorii fac asta. L-am sfătuit să fie mai atent la declarații pentru că nu-i fac bine. Normal că-și dorește să joace mai mult, toată lumea își dorește. 

Am 29 de jucători în lot, când fac echipa nu-i ușor. Le-am explicat și lor. De obicei, jucătorii nu-și manifestă nemulțumirea, își văd de treabă”, a declarat Bogdan Vintilă.

Declarația lui Popa care l-a enervat pe Vintilă: „Este foarte frustrant să știu că sunt al șaptelea pe postul meu, dar nu rămâne decât să mă pregătesc, să intru bine și să ajut echipa cum pot eu. Este foarte greu să te motivezi când știi că te antrenezi bine și lustruiești banca.  

Cum să îmi convină această postură (n.r. cea de rezervă)? Dar îmi asum, a fost decizia mea. Nu la asta m-am așteptat, dar nu am ce să mai fac acum până la vară”.  

Vezi și:

HERMANNSTADT - FCSB // Iulian Cristea, laude pentru antrenor: „A făcut din noi o echipă de învingători” + Ce spune despre biserica de la Berceni: „Nu știu dacă e benefic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
zizu
zizu  •  24 Octombrie 2019, 14:14

Petarda aruncată din liga a doua engleză,se crede maaaare fotbalist! Pompa e tot pompa

mircea_pop112
mircea_pop112  •  24 Octombrie 2019, 12:16

Cand lustruiesti banca atat de bine cu fundul ala mare, normal ca esti prima optiune la lustruit! Si la Redding si la Ludogoret acum si la FCSB.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close