FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 0-1

NOTE GSP Un jucător de la FCSB, cel mai slab în meciul cu Hermannstadt! Cât a primit Deian Sorescu la debut + Cine a fost omul meciului

FOTO: Imago +15   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 07:01 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 09:10

La primul meci din 2023, FCSB a câștigat cu greu pe terenul celor de la Hermannstadt, 1-0.

Elevii lui Mihai Pintilii au ajuns la 4 puncte de liderul Farul după un meci chinuit. Victoria roș-albaștrilor a fost adusă de Billel Omrani, care a marcat în minutul 75, la unul dintre cele două șuturi pe poartă ale echipei sale.

După debutul la FCSB, Sorescu a ieșit la autografe cu o eșarfă obscenă anti-Dinamo » „Suporterii m-au primit bine, am cântat alături de ei”
HERMANNSTADT - FCSB 0-1
După debutul la FCSB, Sorescu a ieșit la autografe cu o eșarfă obscenă anti-Dinamo » „Suporterii m-au primit bine, am cântat alături de ei”

Billel Omrani, cel mai bun în Hermannstadt – FCSB. David Miculescu, cel mai slab

Atacantul francez a fost omul meciului. Intrat în minutul 68, Omrani a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare notă a meciului. De la FCSB au mai impresionat cei doi fundași centrali, Joonas Tamm și Joyskim Dawa, care au fost notați cu 7.

Titular la debutul la FCSB, Deian Sorescu nu a impresionat. A jucat 45 de minute și a primit nota 5.

Cel mai slab jucător de pe teren a fost David Miculescu. Titular ca extremă dreapta, jucătorul pe care FCSB a plătit 1,7 milioane de euro a luat nota 3, după o evoluție foarte slabă. Și Andrea Compagno și Malcom Edjouma au dezamăgit, fiind notați cu 4.

Notele GSP după Hermannstadt - FCSB 

Un jucător de la FCSB, cel mai slab în meciul cu Hermannstadt! Cât a primit Deian Sorescu la debut + Cine a fost omul meciului

A revenit Strizu la FCSB

Spre deosebire de cantonamentul din Antalya, în delegația pe care FCSB a adus-o la Sibiu pentru partida cu Hermannstadt s-a aflat și Leo Strizu. 

Antrenorul din acte al roș-albaștrilor a coborât printre primii din autocar, însă a lipsit din vestiar până cu puțin timp înaintea startului partidei. Acesta a preferat să stea în afara arenei, ba chiar a și fost solicitat pentru poze de suporterii care l-au zărit în fața tribunei oficiale.

VIDEO  Leonard Strizu, declarații după Hermannstadt - FCSB 0-1: ,,Sorescu trebuie să-și consolideze locul de titular”

Citeşte şi:

Fostul antrenor de la FCSB sare în apărarea lui Sorescu: „În niciun caz n-a fost slab! L-a scos din alte motive”

Mihai Pintilii, discurs virulent: „De trei săptămâni, Burchel își face nume pe spatele meu! Vrei să mai zic ceva?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
emil1986
emil1986  •  23 Ianuarie 2023, 13:23
Postat de parpalache pe 23 Ianuarie 2023, 10:43

Omul meciului a fost-ca de obicei-moș Craciun din Pipera!Fundașul de lânga Omrani nu s-a mișcat-chipurile a crezut ca era ofsaid!

S-a miscat, s-a miscat, dar faza a fost foarte rapida si n-a putut interveni. Dar ca sa-ti dai seama de asa ceva trebuie sa si pricepi.

istet10
istet10  •  23 Ianuarie 2023, 12:35
Postat de emil1986 pe 23 Ianuarie 2023, 10:11

Absolut corect ceea ce ai afirmat. As mai spune, ca e jenant ca jurnalist sa scrii despre o echipa ca s-a chinuit, dar sa nu scrii ca a avut clar posesia, a atacat in majoritatea tipului, e adevarat fara mari realizari la finalizare, dar a suspus echipa adversa unei presiuni continue. Ca sibienii s-au aparat bine, e adevarat, au refuzat insa jocul in majoritatea timpului. Daca ar fi castigat prin acel sut care a lovit bara, pentru ca in afara de acel sut n-au avut nimic periculos, ar fi fost o victorie jenanta, mincinoasa. Oare acesti jurnalisti ce-ar mai fi scris in acest caz?

Hai sa fim seriosi. Joaca slab. Haotic. Stilul haotic din conducere se reflecta in exprimarea de pe teren. Sa lase unul priceput sa se ocupe de antrenat.

parpalache
parpalache  •  23 Ianuarie 2023, 10:43

Omul meciului a fost-ca de obicei-moș Craciun din Pipera!Fundașul de lânga Omrani nu s-a mișcat-chipurile a crezut ca era ofsaid!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează