FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB

HERMANNSTADT - FCSB // VIDEO Iulian Cristea, laude pentru antrenorul Bogdan Vintilă: „A făcut din noi o echipă de învingători” + Ce spune despre biserica de la Berceni: „Nu știu dacă e benefic”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 10:54

Iulian Cristea (25 de ani), fundașul FCSB-ului, a vorbit înaintea meciului cu Hermannstadt, din etapa a 14-a a Ligii 1 și l-a lăudat pe antrenorul Bogdan Vintilă (47 de ani). 

  • Hermannstadt - FCSB se joacă sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro.  

Vintilă a făcut din noi o echipă de învingători. Rezultatele arată că e antrenorul potrivit pentru FCSB. Va fi un meci greu cu Hermannstadt, o echipă bună. Are un nou antrenor, care a venit cu un nou suflu.  

Îmi doresc foarte mult ca Planic să își prelungească contractul. Sper să continui cu el în apărare aici și să avem evoluții cât mai bune. Eu zic că prima opțiune pentru el e să rămână la noi, dar de el depinde. Eu vreau să continui cu evoluțiile bune și să câștigăm campionatul”, a spus Iulian Cristea, la conferința de presă.  

Întrebat despre planul patronului de a construi o biserică în cadrul bazei sportive din Berceni, Iulian Cristea a răspuns: „Se face o biserică aici în curtea noastră. Ne bucură, ce putem face noi? E dorința patronului. Nu știu dacă e benefic acest lucru, dar e OK, ce pot să zic?”. 

VEZI ȘI: 

Înlocuitor pentru Planic?! Gigi Becali vrea un jucător din Liga 1 și a sunat deja: „L-am văzut o dată, mi-a plăcut! Știți că eu cumpăr tot”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  24 Octombrie 2019, 14:31

jucati baaa Cristea super pacat ca nu va vede nimeni cit de bine aratati la revenire joc constintent seamana cu Barcielona

Vezi toate comentariile (1)
Comentează