FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

VIDEO Florin Răducioiu a răbufnit în direct: „Să le fie rușine! Ei au distrus tot!”

Florin Răducioiu/ foto: captură Fotbal Show
Florin Răducioiu/ foto: captură Fotbal Show

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 20:07 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 20:22

Florin Răducioiu, fostul mare internațional, a vorbit despre situația celor de la Hermannstadt, care au pierdut 9 puncte la comisii din cauza datoriilor financiare.

În direct la „Fotbal Show”, emisiune realizată în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport, Răducioiu a răbufnit la adresa finanțatorilor de la Hermannstadt, pe care îi consideră vinovați de căderea echipei.

CALCULE: Sepsi sau Craiova? » Cine și cum se califică în play-off + ce se întâmplă dacă meciul se rejoacă
CALCULE
CALCULE: Sepsi sau Craiova? » Cine și cum se califică în play-off + ce se întâmplă dacă meciul se rejoacă

VIDEO. Florin Răducioiu a răbufnit în direct

„După ce au făcut acești băieți la începutul campionatului, au venit conducătorii și au distrus tot. Să le fie rușine celor care finanțează Hermannstadt. Și-au bătut joc de echipa aceasta care cocheta cu locurile de play-off.

Este o cădere psihică. Antrenorul Mădărășanu, pe care îl apreciez, a încercat să îi țină în priză. El este liderul. Nu este simplu. Nu știu ce îi așteaptă în play-out. În momentul de față, Hermannstadt e una din cele mai slabe echipe din campionat”, a declarat Florin Răducioiu la „Fotbal Show”.

Hermannstadt este pe locul 13 în Superliga, după ce au stat o bună perioadă de timp pe locurile de play-off. Sibienii au căzut ușor-ușor după ce au primit suspendarea de 9 puncte și acum luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Din 7 meciuri în 2023, Hermannstadt a pierdut de 5 ori și a remizat în alte două rânduri.

Citește și: 

„Ce a făcut Compagno ca să fie convocat?” » Ce scriu italienii după ce atacantul FCSB a fost chemat la națională

Dan Petrescu, previziune sumbră: „M-am săturat de ce se întâmplă. O să ajungeți la vorbele mele” » Cum l-a enervat comentatorul de la Napoli - Lazio

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mirstelistu
mirstelistu  •  05 Martie 2023, 08:22

Rau ati ajuns de il aduceti pe "che" sa isi dea cu parerea despre tot si de fapt el nu spune nimic,asta nu merita nici sa stea la poarta stadionului sa taie bilete, a disparut 25 de ani din fotbal si taman amu dupa cizele astea apare si el,l-ati vazut la Dinamo ca si conducator nu?

sibman
sibman  •  04 Martie 2023, 23:40
Postat de Nini pe 04 Martie 2023, 22:18

Raducioiu vorbește despre toate și nu știe nimic. Situația financiară la Hermannstadt este bunicica,clubul e în insolvență și nu putea confor legii să facă acele plăti.

Puteau sa le faca daca doreau. Dar nu le-au facut considerand ca si cu acei jucatori (Viera, Pires, Jo) echipa a retrogradat. Si nu merita sa fie platiti. Au primit 3 instiintari pana sa fie depunctati. Vina este in totalitate a lor. Pana sa vina depunctarea, pe vechiul plan de reorganizare o puteau face. Si nu se ajungea in situatia asta.

mihaistoica
mihaistoica  •  04 Martie 2023, 23:20

Răducioiu, fost mare internaţional ... !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează