FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - GAZ METAN 0-2

HERMANNSTADT - GAZ METAN 0-2 / VIDEO Medieșenii se impun în fața sibienilor și o egalează pe Dinamo în play-out » Edward Iordănescu nu mai câștigase un meci din 24 februarie 2018

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 10:51

Gaz Metan Mediaș a câștigat în deplasare cu Hermannstadt, scor 2-0, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, în prima etapă din play-out.

Elevii lui Edward Iordănescu au deschis scorul în minutul 6 prin noul-venit Ionuț Larie, care a trimis perfect cu capul din 10 metri.

Pe finalul primei reprize, Dâlbea a văzut al doilea cartonaș galben și a fost trimis la cabine. Hermannstadt a mai văzut un „roșu” în minutul 83, când Dandea i-a dat un cap în gură unui adversar.

Profitând de jucătorii în plus, Gaz Metan a mai punctat o dată în prelungirile partidei. Rondon a transformat perfect lovitura de pedeapsă în urma unui fault al portarului Cabuz în careu.

Edward Iordănescu nu mai câștigase un meci în Liga 1 din data de 24 februarie 2018.

Vezi meciul liveTEXT

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Hermannstadt - Gaz Metan 0-2
Au marcat: Larie '6, Rondon '90+1 pen.

Echipele de start:

Hermannstadt: Cabuz - Mățel, Pîrvulescu, Dandea, I. Stoica, Tătar - Dumitriu, Dâlbea, Sg. Popovici - Blănaru, Tsoumou
Rezerve: Niga, Mijuskovic, Serediuc, Pamfile, Offenbacher, Jazvic, Antonov
Antrenor: Vasile Miriuță

Gaz Metan: Pleșca - V. Crețu, Larie, M. Constantin, Bușu - Fofana, L. Aurelio - Olaru, Chamed, Caiado - Rondon
Rezerve: Batista, Pleașcă, Ivanov, Ely, Mailat, Pinto, R. Romeo
Antrenor: Edward Iordănescu

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
2587032921313866
Dura Gigi  •  16 Martie 2019, 14:54

Am mai spus-o,daca Miriuta nu va fi demis repede va retrograda F.C. Hermannstadt.Miriuta pe unde a fost a dus echipele in jos nu in sus.Nu a demostrat ca antrenor,nu are personalitate,nu are stiinta jocului...in concluzie nu este antrenor.

gazistu
gazistu  •  14 Martie 2019, 16:59
Postat de robby73 pe 14 Martie 2019, 10:41

Da ce tu locuiesti intr-unul din orasele spuse ? Prostovane, locuiesti in Medias ! Atunci cand locuiesti in Cluj, Timisoara sau Bucuresti, putem discuta. Atata timp cat stai la sat e mai bine daca taci. ;-)

Dacă stau "la sat" in Medias , nu am voie sa ma apar, ca vezi doamne,trebuie sa cer voie de la tine ca esti din "megalopolisul" Sibiu! Lasa-ma ca nu e cine stie ce sibiul...acolo am locuit 7 ani...nu ma tine de prost! Acum o dai cotită? Daca te-am pus, cu sibiul tău, in comparatie cu Clujul, acum ma iei cu dinalea că "dacă locuiesc in orasele mentionate, atunci sa vorbesc"... Nu tu esti ăla care a inceput cu batjocura despre Medias? ca suntem departe de lumea civilizată, ca e mic, ca e satuc, si dinalea; de parcă noi, ăstia din Medias, avem *** sau ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  14 Martie 2019, 16:57

Dacă stau "la sat" in Medias , nu am voie sa ma apar, ca vezi doamne,trebuie sa cer voie de la tine ca esti din "megalopolisul" Sibiu! Lasa-ma ca nu e cine stie ce sibiul...acolo am locuit 7 ani...nu ma tine de prost! Acum o dai cotită? Daca te-am pus, cu sibiul tău, in comparatie cu Clujul, acum ma iei cu dinalea că "dacă locuiesc in orasele mentionate, atunci sa vorbesc"... Nu tu esti ăla care a inceput cu batjocura despre Medias? ca suntem departe de lumea civilizată, ca e mic, ca e satuc, si dinalea; de parcă noi, ăstia din Medias, avem râie sau paduchi...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează