LIGA 1  ·  HERMANNSTADT

Hermannstadt în derivă: fără antrenor și 7 jucători pe 30 iunie!

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2020 14:15

Vasile Miriuță spune că nu i s-a oferit nicio prelungire a contractului, situație în care se află și o treime din lot! Hermannstadt ar mai fi acoperit doar 4 etape! Directorul Claudiu Rotar pretinde însă că vineri vor avea toți pe masă propunerile de prelungire a înțelegerilormomentan până la finalul actualului sezon.

Situația de la Hermannstadt continuă să fie una pe muchie de cuțit. Iar incertitudinile majore vin dinspre statutul staff-ului tehnic și a 7 jucători, care-și termină contractele pe 30 iunie cu gruparea sibiană.

Surse GSP indică faptul că lui Vasile Miriuță i se spusese inițial că i se va prelungi înțelegerea pentru încă un sezon, dar, după intrarea în administrație a Anamariei Prodan și a doi finanțatori de peste Prut, totul s-a schimbat la 180 de grade. Antrenorul n-a mai avut parte de nicio ofertă, astfel încât Hermannstadt mai are garantată banca tehnică doar patru etape dintre cele 12 rămase de disputat din play-out! Plus eventualul baraj pentru promovare/retrogradare!

„Îmi văd în continuare de treabă”

Miriuță confirmă informația: "Așa este! Contractul meu expiră pe 30 iunie, dar îmi văd în continuare de treabă ca un profesionist până la scadență. M-am atașat de club, de jucători și de oraș, îmi duc la final actualul angajament. Nu mi s-a făcut încă nicio propunere de extindere".

3e locul pe care-l ocupă momentan Hermannstadt în ierarhia play-out-ului după disputarea primelor două etape dinaintea pandemiei, cu un succes și o remiză

În aceeași situație sunt și 7 dintre jucători, între care Yazalde, Luchin, Dâlbea și Tătar. Fotbaliștilor li s-a achitat deocamdată un singur salariu restant, cel pentru luna ianuarie, așa încât încă patru luni, februarie-mai, rămân descoperite!

„La o parte dintre jucători s-au achitat integral datoriile”

Unul dintre directorii clubului, Claudiu Rotar, susține însă că în zilele următoare va exista o propunere clară de prelungire pentru toți: "În cazul lui Miriuță, va exista o clauză de continuare pentru încă un sezon dacă echipa se salvează de la retrogradare".

Oficialul spune că "jucătorilor li s-au plătit diferențiat restanțele, unii pentru ianuarie, alții și februarie, o parte chiar integral!".

Citește și alte știri din Liga 1Cine este cel mai de temut interlop din România. Poreclit “Ștefan cel Mare” a pus Moldova sub asediu
Libertatea
Comentarii (3)
Dura Gigi  •  12 Iunie 2020, 09:16

Nici o pierdere, Miriuta *** oricum nu oferea nimic. Un haos total în joc, lipsă de viziune, lipsa de personalitate etc. Asa ca la tot raul este si un bine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu  •  11 Iunie 2020, 22:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alin76  •  11 Iunie 2020, 16:40

No problem, vine Alexa

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
21:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Milan - Bologna
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga
Betis - Valladolid
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1