FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Hermannstadt începe campania de achiziții în forță! Au transferat un fotbalist trecut pe la FCSB

Claudiu Belu-Iordache, la FCSB
Claudiu Belu-Iordache, la FCSB

Articol de - Publicat sambata, 15 august 2020 13:49 / Actualizat marti, 18 august 2020 09:33

Hermannstadt l-a transferat pe Claudiu Belu-Iordache (26 de ani) de la FC Voluntari. Fundașul dreapta a venit liber de contract și a semnat un contract valabil 2 ani.

Belu, care a evoluat în returul sezonului trecut la FC Voluntari, sub formă de împrumut de la FCSB, și-a reziliat contractul cu roș-albaștrii și a semnat definitiv cu echipa ilfoveană, însă nu va continua la Voluntari după ce a fost convins de proiectul de la Sibiu!

Fundașul a mai fost dorit insistent de Astra, echipă de la care a fost transferat de FCSB în vara lui 2019. Dani Coman, președintele echipei, s-a ocupat personal de transferul său, însă nu a reușit să parafeze mutarea.

500.000 euroeste cota de piață a lui Belu, potrivit Transfermarkt

Am început campania de transferuri, iar Claudiu este un jucător în care am mare încredere și care îi va ajuta pe cei de la Hermannstadt. A fost dorit și de alte echipe importante din Liga 1, dar așa cum am zis încă de acum câteva luni din noul sezon, țintim play-offul. Avem mai mulți jucători pe care îi vom aduce, dar vom vedea zilele viitoare. Primul este Claudiu care o să ne ajute în noul sezon - Anamaria Prodan

Hermannstadt începe campania de achiziții în forță! Au transferat un fotbalist trecut pe la FCSB
Claudiu Belu-Iordache, alături de Anamaria Prodan și Claudiu Rotar

Hermannstadt s-a reunit astăzi, echipa urmând să efectueze primul antrenament înainte de noul sezon din Liga 1. Sibienii vor juca luni, 24 august, pe terenul lui Dinamo (ora 21:00).

Mai multe știri din Liga 1:

Modificare de ultim moment la programul primei etape! FCSB nu mai deschide runda inaugurală, pe care Dinamo o închide

DINAMO. DDB, în conflict deschis cu investitorii spanioli! Fanii și-au arătat colții: „Nu vreau să fim luați în bășcălie de unii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează