FOTBAL  »  Superliga  »  LICENȚĂ

EXCLUSIV / UPDATE Scandal cât casa! Hermannstadt nu a primit licența pentru sezonul următor de Liga 1! Reacția oficială a clubului

Hermannstadt nu a primit licența pentru sezonul următor de Liga 1
Hermannstadt nu a primit licența pentru sezonul următor de Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2020 15:37 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 19:22

Hermannstadt nu a primit licența pentru sezonul următor de Liga 1, din cauza unor presupuse datorii către un fost jucător. Sibienii sunt însă siguri că vor avea câștig de cauză la apel, având ca dovezi toate actele necesare.

UPDATE 16:10

Claudiu Rotaru, finanțatorul lui Hermannstadt, a explicat situația penru GSP.RO.

„Bruno a plecat în 2019 de la echipă, mai bine zis, a fugit, și a denunțat contractul la FIFA. Noi am mers și ne-am apărat, am câștigat procesul și am încercat să-l contactăm pe jucător atunci. Pe mail, la telefon, fără succes. Apoi, am aflat că e undeva la o echipă din Liga a III-a din Brazilia, dar și acolo a stat numai două săptămâni, după care a dispărut. 

Nimeni nu mai știe absolut nimic despre el. De fapt, el trebuie să ne plătească nouă despăgubiri. Pe noi, Comisia de Licențiere de la LPF ne-a notificat aseară și am rămas surprinși pentru că în ultimul timp am avut o corespondență OK cu dânșii, în care nu ne-au spus că ar fi probleme, dar avem încredere în Comisie, iar luni mergem cu documentele și vom lămuri întreaga situație. Nu avem niciun fel de emoție”, a declarat oficialul sibienilor.

Știrea inițială

Comisia de licențiere a constatat că sibienii nu și-au achitat datoriile față de Bruno Chalkiadakis, fotbalistul care a evoluat în Liga 1 în perioada iulie 2018 - ianuarie 2019.

Hermannstadt nu este de acord cu decizia și se va adresa Comisiei de Apel, întrucât procesul cu Bruno, fotbalist care a dat în judecată clubul, a fost câștigat la FIFA. Din primele informații, se pare că victoria lui Hermannstadt la FIFA în cazul lui Bruno nu a fost luată în considerare de către Comisia de licențiere. 

EXCLUSIV / UPDATE Scandal cât casa! Hermannstadt nu a primit licența pentru sezonul următor de Liga 1! Reacția oficială a clubului

Bruno Chalkiadakis

Hermannstadt nu a primit licența pentru sezonul următor de Liga 1

„Cu obținerea licenței pentru sezonul viitor nu avem probleme. Până astăzi n-am primit niciun telefon sau mesaj de la Federație că ar fi ceva în neregulă sau că ar mai trebui ceva", declara în urmă cu doar câteva zile Claudiu Rotar, finanțatorul lui Hermannstadt, pentru GSP.RO.

Termenul final pentru obținerea licenței este 24 iunie. Dacă situația nu se va rezolva până atunci, Hermannstadt va retrograda automat în Liga 2.

Lovitură pentru Anamaria Prodan

Impresarul Anamaria Prodan (47 de ani) a intrat recent în conducerea lui Hermannstadt, prin fiica sa Rebecca. Anamaria a pozat ca patroană a clubului Hermannstadt și a fost prezentată în media în calitatea aceasta, pe care n-o deține în realitate. 

Care e rolul ei la Sibiu, de fapt? Ana a împrumutat clubul recent, într-un moment în care ardelenii aveau neapărat nevoie de bani ca să mai stingă din datorii, și în schimbul banilor a căpătat un post în Consiliul Director.

Hermannstadt tocmai își prezentase noul antrenor: Ruben Albes (35 de ani). Spaniolul va colabora cu Ivan Cabezudo (32) și Toni Madrigal.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Atacantul din play-off gata de transferul la FCSB: „E normal ca Gigi Becali să se implice. Sunt banii lui!”

Se apropie momentul decisiv! PCH a făcut anunțul: „Încă puțin și luăm clubul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
terminhater
terminhater  •  20 Iunie 2020, 22:39

*** ! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

22cea
22cea  •  20 Iunie 2020, 20:40

Scandal cat casa :)))

catalin.palcu
catalin.palcu  •  20 Iunie 2020, 19:56
Postat de theprinciple pe 20 Iunie 2020, 18:36

ai citit macar articolul. astia de la sibiu au castigat la fifa procesul cu bruno si astia de la licentiere spun ca nu vor sa dea licenta sibiului. ***? la vitan barzesti se accepta orice cand este vorba de licentiere si aici astia fac abuzruri? ***?

Tu chiar ei de bun tot ce se scrie intr-un articol de presa?? Asta-i ce declara sibienii. Poate au dteptate , dar au uitat sa puna dovada la dosar.Sau poate mint. Eu tocmai l-am ascultat pe presedintele de la Sibiu la Digi si nu mi s-a parut nici convins, nici convingator.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează