FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Hermannstadt pleacă de la Sibiu! Unde va juca formația lui Ruben Albes cu UTA

Hermannstadt ocupă locul 5 în Liga 1
Hermannstadt ocupă locul 5 în Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 12:57 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 13:35

LPF a anunțat faptul că partida dintre Hermannstadt și UTA, din etapa a 7-a a Ligii 1, se va disputa pe stadionul „Gaz Metan” din Mediaș.

Începând cu această rundă, sibienii își vor disputa toate meciurile programate acasă pe stadionul din Mediaș, până când lucrările de modernizare ale arenei Municipale din Sibiu vor fi finalizate.

Hermannstadt a disputat 2 meciuri pe teren propriu în acest sezon. A câștigat unul (2-1 cu FC Botoșani) și a remizat o dată, 2-2 cu Academica Clinceni.

Partida dintre Hermannstadt și UTA va avea loc duminică, 18 octombrie, de la ora 18:45, și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

VIDEO. Cum va arăta stadionul din Sibiu

Stadionul din Sibiu va fi modernizat

Stadionul va ajunge la o capacitate 12.363 de locuri, din care 302 locuri VIP. Arena va avea și  o sală de atletism, care va fi amplasată sub actuala tribuna 2. Sala de box va fi la parter, unde vor fi amplasate și spațiile de alimentație publică. 

Suprafața de joc va avea 105 metri lungime pe 68 lățime, cât cea de pe Camp Nou. Gazonul va fi natural, ramforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație. Valoarea totală a investiției este de 132.843.616 lei (fără TVA).

1927este anul construcției arenei lui Hermannstadt

Citește mai multe știri din Liga 1:

ANALIZĂ GSP. Invazia străinilor în Liga 1 chiar există. Și ne-a distrus naționala! Cifre cu adevărat șocante, care ar trebui să-i pună în gardă pe șefii FRF și LPF

DINAMO. Portretul lui Magaye Gueye: fotbalist, capricios, în luptă cu kilogramele

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează