FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Hermannstadt, primul transfer: un mijlocaș dorit de FCU Craiova și U Cluj

Cristi Neguț
Cristi Neguț

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 18:31 / Actualizat joi, 25 mai 2023 18:32

Sibienii de la Hermannstadt l-au convins pe mijlocașul Chindiei, Cristi Neguț, cu un contract pe doi ani și un salariu de 7.000 de euro lunar, ce va crește în 2024/2025 la 8.000 pe lună. Jucătorul era dorit și de FCU Craiova, U Cluj și FC Argeș.

FC Hermannstadt a bifat astăzi prima achiziție pentru sezonul viitor. Sibienii l-au luat pe Cristi Neguț, de la retrogradata Chindia. Mijlocașul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract pe 2 ani, ce potrivit unor surse ale Gazetei îi garantează un salariu de 7.000 de euro pe lună în primul sezon și 8.000 lunar în 2024/2025. 

Neplătit de 3 luni la Târgoviște, unde câștiga sub 5.000 de euro pe lună, Neguț mai avea oferte de la FCU Craiova, de la U Cluj și de la FC Argeș.

„Știm cu toții că FCSB este Steaua” » CNA, verdict după discursul manifest al lui Emil Grădinescu
CNA
„Știm cu toții că FCSB este Steaua” » CNA, verdict după discursul manifest al lui Emil Grădinescu

Înainte de Cristi Neguț, Hermannstadt a dat afară 4 jucători

Zilele trecute, Hermannstadt a renunțat la patru jucători, respectiv Valentin Buhăcianu, Matko Babic, Marius Antoche și Gabi Iancu. Primii trei erau la final de contract și nu s-a mai dorit prelungirea colaborării cu ei, iar Iancu, sosit în iarnă, și-a încheiat împrumutul de la Akhmat Groznâi. Totodată, din informațiile Gazetei, responsabilii clubului discută cu Cristi Bărbuț rezilierea contractului.

În altă ordine de idei, sibienii au „securizat" câțiva jucători-cheie, cu care antrenorul Marius Mădărășanu vrea să lucreze și stagiunea viitoare. Este vorba despre fundașii Ionuț Stoica, Florin Bejan, despre mijlocașul Ciprian Biceanu și extrema Silviu Balaure. Toți și-au prelungit contractele pe câte 2 ani. Înaintea lor prelungise chiar Măldărășanu, tot pe 2 ani, cu 9.000 de euro pe lună salariu în 2023/2024 și 10.000 lunar în 2024/2025.

Citește și: 

EXCLUSIV Au câștigat Cupa României, dar atmosfera e dezastruoasă! GSP are toate detaliile din vestiarul lui Sepsi: cum s-a stricat relația Bergodi - conducere

Cei patru portari care le-au pus piedică juveților în drumul spre Europa

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close