FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Ruben Albes, vedetă în AS! Ce scriu spaniolii despre antrenorul lui Hermannstadt: „Anamaria Prodan s-a lăudat cu pariul ei”

Ruben albes, antrenor Hermannstadt
Ruben albes, antrenor Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 13:02 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 13:33

Ruben Albes (35 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, este subiectul unui material realizat de jurnaliștii de la AS.

„«Sunt sigur că voi salva Hermannstadt de la retrogradare», a spus Ruben Albes după ce a ajuns în România. Nu doar că a reușit acest lucru, dar a avut un final de sezon superb - 5 victorii, două egaluri și două înfrângeri - lucru care i-a permis proprietarei Anamaria Prodan să se laude cu pariul său”, scrie AS în introducerea articolului.

Hermannstadt a continuat parcusul bun din finalul sezonului trecut în noua stagiune. În acest moment, formația antrenată de Ruben Albes ocupă locul 6 în Liga 1, ultimul care asigură intrarea în play-off. Sibienii au 10 puncte după 7 meciuri, după ce au câștigat 2 meciuri, au remizat în 4 partide și au suferit un eșec (0-1 cu CFR Cluj). De altefel, înfrângerea din Gruia reprezintă singura înfrângere a lui Hermannstadt din ultimele 14 meciuri!

Ruben Albes: „Obiectivul lui Hermannstadt, intrarea în playoff”

„Mă descurc mult mai bine decât mă așteptam atunci când am decis să merg în străinătate. Nu este ușor să te adaptezi. După doi ani în care clubul s-a luptat să evite retrogradarea, obiectivul este să intrăm în playoff”, a declarat Ruben pentru AS. „La nivel uman, vestiarul este spectaculos. Toți simțim că suntem în aceeași barcă și această conexiune ne ajută să facem diferența. Cred în fotbaliștii mei, iar ei cred în mine”, a adăugat antrenorul.

Antrenorul le-a vorbit spaniolilor și despre nivelul fotbalului din România: „Când ești în Spania, crezi că fotbalul nostru este cel mai bun și că nimic altceva nu există, dar în România există o generație foarte bună de tineri fotbaliști”.

Dacă jucătorii nu cred în calitățile sale, le va fi dificil să facă ceva pe teren. I-am făcut să simtă că au șansa să fie mai buni. Factorul emoțional a fost fundamental în a-i face să înceapă fiecare meci cu intenția de a-l câștiga - Ruben Albes, antrenor Hermannstadt

„Viața de zi cu zi a lui Ruben Albes se petrece în regiunea Transilvaniei, unde acesta speră să conducă Hermannstadt spre cele mai bune rezultate din istoria scurtă și modestă a clubului”, se arată în încheierea materialului.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gică Hagi, din nou în iarbă » „Regele” a făcut marele anunț: „Mă întorc. Trebuie să câștig!”

Cosmin Contra, primul discurs despre demisie: „Am o victorie în 6 meciuri, antrenorul cade primul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  19 Octombrie 2020, 19:19

Asta sau cineva similar din spania erau bineveniti ka dinamo sa ai e colegi la munca 100 de spanioli

mircea.b
mircea.b  •  19 Octombrie 2020, 16:33

Nu scrie in AS ca i-a aranjat Prodanca si arbitrajele? Vorba cui a scris mai devreme, ăștia se salvau si fara antrenor. Nu l-a dat Prodanca afara din sala de conferinte din hotel ca sa le vorbească doar ea cu Reghe jucătorilor? Grandomanca asta e profesor-doctor in a umili oameni, Gigi e pistol cu apa. Să scrie in AS ca numai pe Chindia i-a faultat cu arbitrii de 2 ori în 2 luni. Pe Iași o data. Pe Botosani o data, etc. Păi asta a luat vreo 18 puncte numai pe jecmaneala de când a luat clubul!

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  19 Octombrie 2020, 16:01

La ce impresar au ... puteau sa joace și fără antrenor... tot aia era

Vezi toate comentariile (3)
Comentează