FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Președintele lui Hermannstadt, înțepătură după salvarea de la retrogradare directă: „Ambițiile noastre au fost false la început!”

Hermannstadt s-a salvat în ultima rundă de la retrogradare, datorită victoriei cu FC Argeș, scor 1-0. Claudiu Rotar, președintele sibienilor, l-a felicitat pe antrenorul Eugen Beza, căruia i-a promis că va rămâne pe bancă și stagiunea următoare. +19   FOTO
Hermannstadt s-a salvat în ultima rundă de la retrogradare, datorită victoriei cu FC Argeș, scor 1-0. Claudiu Rotar, președintele sibienilor, l-a felicitat pe antrenorul Eugen Beza, căruia i-a promis că va rămâne pe bancă și stagiunea următoare.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 17:30 / Actualizat joi, 20 mai 2021 10:16

Hermannstadt s-a salvat în ultima rundă de la retrogradare, datorită victoriei cu FC Argeș, scor 1-0. Claudiu Rotar, președintele sibienilor, l-a felicitat pe antrenorul Eugen Beza, căruia i-a promis că va rămâne pe bancă și stagiunea următoare. 

  • Totul despre meciurile decisive din play-out
  • Barajele pentru promovarea în Liga 1 se vor disputa pe 29 mai şi 2 iunie, între FC Voluntari și FC Hermannstadt și ocupantele locurilor 3 și 4 din play-out-ul ligii secunde.

Hermannstadt a profitat de jocul rezultatele din runda decisivă, de faptul că Astra a pierdut disputa cu Viitorul, și se pregătește acum de barajul pentru rămânerea în primul eșalon. 

Hermannstadt n-a scăpat de emoții: „Nu am cuvinte!”

„Nu am cuvinte, am mai avut goluri marcate în ultimul minut, prin care am rămas în Liga 1, anii trecuți, cu Călărași. I-am dat șansa lui Eugen Beza, era cel care cunoștea cel mai bine echipa. I-am spus, dacă salvează echipa, mergem mai departe pe mâna lui.

Noi, la Sibiu, suntem doi oameni mici, care facem lucruri mari. Ambițiile noastre au fost false la început. După plecarea anumitor persoane din club (n.r. Anamaria Prodan investea la Sibiu prin intermediul fiicei sale), am spus-o că noi, sibienii, o vom scoate la capăt! Nu ne-am gândit la baraj, am zis să luăm totul meci cu meci.”, a declarat Claudiu Rotar, finanțatorul lui Hermannstadt, la GSP Live. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Primul nume avansat pentru banca CFR-ului: „Un om de fotbal cu conexiuni îmi spune că e 100%”

Liderul din play-out pregătește sezonul următor: „Discuțiile sunt avansate”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close