FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Hermannstadt și-a luat atacant din Portugalia!

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 11:10 / Actualizat marti, 18 august 2020 09:40

Hermannstadt este unul dintre cele mai active cluburi din Liga 1 pe piața transferurilor. În această dimineață, oficialii echipei sibiene au anunțat aducerea unui atacant, Fábio Fortes Moreira, de 28 de ani, ultima dată în Portugalia.

Acesta este născut în Portugalia, dar are și cetățenia statului Insulele Capului Verde. Poate juca pe postul de atacant, dar și ca mijlocaș lateral.

Până acum a jucat la Vitoria Guimaraes, Real S.C., Trofense, Mirandela, Guimaraes, Santa Maria, Lusitano FCV, Castelo Branco, Penafiel și Arouca, formație pentru care a înscris 16 goluri sezonul trecut, în Liga a III-a din Portugalia.

Fábio Fortes a ales proiectul nostru fiindcă îi plac provocările și are ocazia să demonstreze și într-o țară străină ce poate să facă în teren.
- oficialii lui Hermannstadt

La Sibiu a mai semnat fundașul Claudiu Belu de 26 de ani, fundașul central de 33 de ani, Adrian Scarlatache, dar și puștiul Luca Florică, fundaș, 17 ani, component al Naționalei României U17.

A venit în locul lui Debeljuh

GSP.RO a anunțat în exclusivitate că CFR Cluj l-a transferat pe atacantul croat Gabriel Debeljuh (23 de ani) de la Hermannstadt. Jucătorul a semnat un contract pe 3 ani. Sibienii vor primi 250.000 euro și 20% dintr-un eventual viitor transfer, însă cu tot cu bonusuri, suma s-ar putea ridica până la 500.000 euro! Debeljuh, vârf de 1.88 metri înălțime, este primul transfer realizat de CFR în această vară. Cealaltă noutate din lotul campioanei pentru sezonul viitor este Cristi Bălgrădean, însă ardelenii se înțeleseseră cu portarul trecut pe la FCSB de acum câteva luni.

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Prima mutare a verii la CFR Cluj! Campioana a transferat cel mai râvnit atacant al campionatului

EXCLUSIV Foc și pară: Contra s-a supărat pe spaniolii lui Dinamo! Una vorbiseră si alta se petrece acum

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  17 August 2020, 19:02

oare sa fie neam aceste Fabio Fortes cu CArlos Fortes?! ca asa la fata se aseamana, doar ca asta e mai inspaimantator :)))

rise
rise  •  17 August 2020, 15:43
Postat de steaua.libera pe 17 August 2020, 13:56

Dread-urile alea din cap (coditele) cantaresc intre 2 si 3kg. Trebuie sa fii *** ca sportiv sa ai asa ceva, cari o greutate inutila. Mai e un tip si la tenis (Dustin Brown) care la fel are. Nu-i inteleg.

Poate ii explici asta si lui Ruud Gullit. Sau si ala a fost fotbalist de *** ? Vai si amar de tara asta, cu atatia redusi. Exista vreun lucru la care sa nu va pricepeti voi astia de stati non stop pe forum si criticati ?

steaua.libera
steaua.libera  •  17 August 2020, 13:56

Dread-urile alea din cap (coditele) cantaresc intre 2 si 3kg. Trebuie sa fii *** ca sportiv sa ai asa ceva, cari o greutate inutila. Mai e un tip si la tenis (Dustin Brown) care la fel are. Nu-i inteleg.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează