FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT

Hermannstadt a transferat un atacant cu o Cupă a Croației în palmares

Matko Babic foto: Hermannstadt
Matko Babic foto: Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 11:44 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2022 12:39

FC Hermannstadt a ajuns la un acord cu atacantul croat Matko Babic (24 de ani). Jucătorul a venit liber de contract, după ce a evoluat ultima dată la gruparea cipriotă PAEEK Kyrenia, cu care a retrogradat la finalul sezonului trecut.

Noul atacant al celor de la Hermannstadt Sibiu are 3 selecții în naționala Croației U21 și o cupă a Croației, cu HNK Rijeka, în sezonul 2019/2020.

Ar trebui demis Edi Iordănescu? Răspunsul lui Adrian Mutu în direct: „Din păcate, viitorul nu sună prea bine”
Finlanda - România 1-1
Ar trebui demis Edi Iordănescu? Răspunsul lui Adrian Mutu în direct: „Din păcate, viitorul nu sună prea bine”

FC Hermannstadt la luat pe Matko Babic

Matko Babic este un vârf de atac croat, fost internațional U21(3 selecții), care a fost format la academia de tineret a clubului Dinamo Zagreb. Atacantul în vârstă de 24 de ani mai poate evolua și ca mijlocaș stânga sau ca "vârf retras". Matko este cotat la suma de 350.000 euro pe site-urile de specialitate, iar în CV-ul său se regăsesc echipe ca NK Zagreb, NK Rudes, NK Lokomotiva, HNK Rijeka, toate din Croația, Karvina din Rep. Cehă, PAEEK și AEL Limassol din Cipru. În sezonul 2019-2020, Babic a câștigat Cupa Croatiei alături de HNK Rijeka. În sezonul trecut, Matko a evoluat în 28 de meciuri pentru Ael Limassol, a înscris 4 goluri și a oferit un assist. - Comunicat FC Hermannstadt

Marius Șumudică laude pentru FC Hermannstadt: „Eram sigur că vor face performanță”

În urmă cu câteva zile, Marius  Șumudică a realizat un portret al celor de la Hermannstadt, asemănându-i cu un animal rănit care vrea să-și sfâșie prada.

„Știți, ca animalul ăla rănit, atunci când este rănit, devine mai fioros și încearcă să ajungă la pradă și s-o sfâșie. Exact asta se întâmplă la Hermannstadt. Ei, neplătiți, făcând un grup bun grație lui Măldărășanu. Eram sigur că va face performanță. 

Neplătiți, uitați-vă unde au ajuns. Cu toată stima și tot respectul, nu au jucători valoroși individual. Dar, uitați-vă unde a ajuns!”, a declarat Marius Șumudică potrivit sport.ro.

Citește și alte știri:

Dezvăluire șocantă! » Doi „tricolori” ar fi refuzat convocarea la națională: „Știu din surse sigure, nu au mai vrut să vină”

Anunţul unui oficial al FRF în cazul lui Edi Iordănescu » Ce se întâmplă cu selecţionerul dacă naţionala retrogradează

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  24 Septembrie 2022, 12:56

Croat fiind e posibil sa reuseasca chiar daca a retrogradat in Cipru,care oricum sunt peste noi mult.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează