FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Hermannstadt trimisă din nou în exil! Echipa lui Costel Enache nu va juca meciurile de „acasă” pe noul stadion din Sibiu

Așa arăta stadionul din Sibiu la primul meci jucat după modernizare, cu Chiajna, pe 11 mai 2019
Așa arăta stadionul din Sibiu la primul meci jucat după modernizare, cu Chiajna, pe 11 mai 2019

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 12:23

Iuliu Mureșan, președintele lui Hermannstadt, susține că echipa sibiană nu va juca meciurile de pe teren propriu pe noul stadion, deși arena abia a fost modernizată.

„Sper ca într-o săptămână să înceapă lucrările la gazon și în următoarele 10 săptămâni să putem juca din nou acasă. Era un gazon vechi, de aceea arăta groaznic la baraj. Vom evolua pe teren propriu la Târgu Mureș până în 15 octombrie, apoi sper să putem juca acasă pe un gazon nou, cu încălzire. Iar trebuie să plecăm de acasă, n-avem ce face”, a declarat Iuliu Mureșan la Pro X.

Hermannstadt a jucat în exil și sezonul trecut timp de un an cât stadionul din Sibiu a fost modernizat. Echipa condusă atunci de Vasile Miriuță a evoluat la Târgu Mureș, Cluj și Pitești.

Gazonul stadionului din Sibiu a fost execrabil la returul barajului pentru Liga 1 cu U Cluj, iar oficialii echipei au decis să schimbe suprafața de joc.

17.000.000 €
e investiția totală la arena din Sibiu

„putem lua puncte cu fcsb

Mureșan are încredere în echipa pe care o conduce că o poate încurca pe FCSB duminică, în prima etapă din Liga 1, de la ora 21:00.

„Avem încredere în jucători și în antrenor că pot lua puncte în fața FCSB-ului în prima etapă. Abordăm cu încredere campionatul. Suntem realiști, știm că nivelul lotului e mai bun decât cel de anul trecut”, a spus Mureșan.

„CFR are șanse să ajungă în grupele Ligii Campionilor, sunt condiții de performanță acolo. Va fi greu, poate mai greu decât anii trecuți, dar nu înseamnă că nu se poate” Iuliu Mureșan, despre Astana-CFR Cluj

Citește și:

Gigi Becali i-a speriat deja! De ce sunt în pericol negocierile dintre FCSB și Viitorul pentru Vînă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  13 Iulie 2019, 12:23

trebuia sa stati in B pana faceti stadion....fentati fotbalul si el nu iarta ! conform regulamentelor dupa primul An daca nu ai teren nu ai licenta ! Rusine FRF , rusine LIGA si IOrgulescu, Rusine oricui are putere de decizie in fotbal , rusine inclusiv presei ! Rusine !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează