FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTDT

HERMANNSTADT. Vasile Miriuță e scandalizat: „Inacceptabil! Jucătorii nu mai rezistă. Eu nu mai pot să-i țin izolați”

Vasile Miriuță contestă cantonamentul prelungit
Vasile Miriuță contestă cantonamentul prelungit

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 12:47

Antrenorul lui FC Hemannstadt, Vasile Miriuță (51 de ani), se alătură vocilor care contestă cantonamentul prelungit propus de Ministerul Sănătății. El crede că s-ar putea juca și cu un număr redus de spectatori: „La Dedeman stau ca sardelele”.

După aproape două luni de autoizolare pe fondul pandemiei de coronavirus, jucătorii din Liga 1 ar trebui să mai adune o lună de cantonament, conform discuțiilor de la Minsterul Sănătății. Perspectivă sumbră, care i-a pus efectiv pe jar pe antrenorii și jucătorii din Liga 1

La Sibiu, Vasile Miriuță e revoltat. „E inacceptabil! Băieții nu mai rezistă, tocmai am vorbit cu ei. Suntem de aproape trei luni în izolare, nu-i mai pot ține în hotel, dacă vor să plece", a avertizat antrenorul lui FC Hermannstdt, care așteaptă totuși să vadă cum va arăta documentul oficial ce urmează a fi emis.

Vasile Miriuță: „Am respectat tot, dar nu se mai poate!”

„Tati" a făcut o comparație cu ceea ce se întâmplă în stradă. „Sunt pline trotuarele de lume, iar la Dedeman stau oamenii ca sardelele. Cum să-i mai țin eu închiși în camere?! Noi am respectat tot ce s-a decis, până acum. Dar nu se mai poate! La noi, în Liga 1, s-au făcut câte două rânduri de teste și au ieșit negativ. În Germania au ieșit «pozitiv» unii și tot nu e o problemă. Se joacă bine merci". 

În ceea ce privește disputarea meciurilor cu public, Miriuță e în ton cu secretarul general al Ligii, Justin Ștefan. "Important e să începem campionatul. Mai întâi fără spectatori, apoi, pe parcurs, cu un număr redus de fani în tribune. Se poate respecta ușor distanța de minimum doi metri între ei. În Ungaria se joacă partidele cu public".

„N-am semnat prelungirea contractului. Doar o notificare, la începutul perioadei de izolare la domiciliu, când s-au suspendat contractele”

„Șefii m-au asigurat că n-am de ce să-mi fac griji. Că totul la club va fi OK. Anamaria Prodan? Nu știu, eu sunt doar antrenor, treaba mea e să mă ocup de echipă" 

Vasile Miriuță, antrenor Hermannstadt

Citește mai multe știri din Liga 1:

Un fotbalist de la Dinamo se revoltă: „Toată țara e liberă, noi stăm în pușcărie! Am fost închiși ca animalele”

Ședință comună MTS - Ministerul Sănătății: cele mai importante măsuri pe care le așteaptă cluburile de fotbal + ce cere LPF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2359679150779771
Dan Oană  •  29 Mai 2020, 14:25

Adevarul e ca la ce audienta avem pe stadioanele din Romania nici nu trebuia sa se puna problema distantarii sociale, si nu e gluma.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează