FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB

EXCLUSIV Hermannstadt vine fără vedete la meciul cu FCSB » De ce au fost lăsați acasă Alhassan și Paraschiv

Mijlocașul Baba Alhassan (23 de ani) și atacantul Daniel Paraschiv (24 de ani) nu fac parte din lotul deplasat de Hermannstadt pentru meciul cu FCSB.
Mijlocașul Baba Alhassan (23 de ani) și atacantul Daniel Paraschiv (24 de ani) nu fac parte din lotul deplasat de Hermannstadt pentru meciul cu FCSB.

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 18:38 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 19:38

Mijlocașul Baba Alhassan (23 de ani) și atacantul Daniel Paraschiv (24 de ani) nu fac parte din lotul deplasat de Hermannstadt pentru meciul cu FCSB. 

  • FCSB - Hermannstadt, în runda cu numărul 20 din Superligă, este programat sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Gigi Becali a plătit 600.000 de euro pentru transferul lui Baba Alhassan, clubul sibian păstrând și 20% dintr-un eventual viitor transfer.

Hermannstadt, fără Alhassan la meciul cu FCSB

FCSB a dat o dublă lovitură. Nu doar că și-a asigurat serviciile mijlocașului începând cu luna ianuarie, dar a și slăbit-o pe Hermannstadt înaintea meciului direct din Superligă.

Din informațiile Gazetei, Alhassan nu a făcut deplasarea la București pentru disputa de sâmbătă seară, de pe Arena Națională. Ghanezul este apt din punct de vedere fizic, dar ar fi „indisponibil mental”.

Despre șocul transferului la FCSB a vorbit și Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași, cel care a trebuit să îl capaciteze pe Luis Phelipe.

Două-trei zile nu am reușit deloc să-l capacităm, a fost influențat de tot ce s-a întâmplat cu transferul. Am încercat să-l sensibilizăm din punct de vedere psihologic, am reușit
- Leo Grozavu, antrenor Poli Iași

Nici Daniel Paraschiv n-a venit la București

Baba Alhassan nu e singurul absent din tabăra Sibiului. Daniel Paraschiv, golgeterul sibienilor, cu 6 reușite stagionale, a rămas și el acasă. Ar fi suferit o întindere în victoria cu Universitatea Craiova, 2-1, pe 10 decembrie. Gigi Becali a recunoscut zilele trecute că Paraschiv se află în vizorul celor de la FCSB. 

Mie mi-a plăcut Paraschiv, dar nu prea sunt ei de acord, că nu e jucătorul care ne trebuie, nu e foarte puternic, nu e un marcator autentic. Nu fac tot timpul doar ce vreau eu. Dacă ei (n.r. - cei din staff-ul tehnic) spun că nu, mă retrag și eu. Dacă vreau cu adevărat, da, dar de acum nu mai fac așa, după ce am luat țepele pe care le-am luat
- Gigi Becali

VIDEO. Revenire de ultimă oră la FCSB: „Este 100% pregătit pentru Hermannstadt. Ne așteaptă un meci foarte dificil”

Citește și alte știri din Superligă: 

Detalii din interiorul vestiarului de la FCSB: „Șapte jucători își au locul stabilit!” + „Charalambous a venit să-și facă publicitate”

Sezonul trecut au rupt norii în Superliga, acum s-au dus în cap!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
John.Wick
John.Wick  •  17 Decembrie 2023, 16:23
Postat de Catalynn_12 pe 15 Decembrie 2023, 22:35

Bă Setilă, las-o naibii pe Mona ca ai uitat și unde locuiești! Așa ceva!? Ai ajuns să te crezi “pe alte meridiane” …

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forzainter2
forzainter2  •  16 Decembrie 2023, 17:27

Alhassan a semnat cu Fcsb, deci e de inteles de ce nu joaca. Iar Paraschiv s-a accidentat in meciul trecut, cu Craiova, si e la Marijana in Serbia la tratament. Simplu. Lasati conspiratiile.

Lorenzzo
Lorenzzo  •  16 Decembrie 2023, 16:48

*** asta de echipa fcfcsb a distrus fotbalul in Romania cu modul unui infractor ,***, incult etc de a conduce un club de fotbal.Asta a facut mai mult rau de cat au facut cluburile conduse de comunisti.Iar vina este si a vostra a ziaristiilor prin promovarea gigismului in Romania.Sa va fie rusine fcgigigsp

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează