FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - VOLUNTARI

VIDEO Hermannstadt revine după pauză și adâncește criza Voluntariului » Hațegan a dictat un penalty și două eliminari

FC Voluntari - Hermannstadt / Captură Orange Sport
FC Voluntari - Hermannstadt / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 19:00 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 21:52

Condusă la pauză, Hermannstadt a revenit în partea a doua și s-a impus cu 3-1 în fața lui FC Voluntari. Ilfovenii s-au „prăbușit” în repriza secundă, iar în final au evoluat cu doi jucători în minus, după eliminările lui Matricardi și Armaș. Sibienii ajung la 12 puncte și privesc cu optimism spre locurile de play-off, în timp ce Ilie Poenaru e ca și demis de la oaspeți.

În prima repriză, Voluntari a fost echipa mai bună. Ilfovenii au creat mai mult pericol în careul gazdelor. La primul corner, Matricardi a tras primul avertisment (17).

A urmat și al doilea. Portarul Căbuz a fost salvat de bară la șutul expediat de Nemec (26), cu stângul, de la 16 metri, din pasa lui Boboc. Oaspeții au profitat de deruta din jocul sibienilor și au presat cu toate liniile.

Stoperul Armaș a ajuns în postură de extremă stânga și a centrat excelent în centrul careului. Găman a fost depășit, I. Stoica a sărit cu Nemec, Oroian era lipit de D. Florea. 

Nimeni însă lângă Sigurjonsson, care a deschis scorul (27), printr-o lovitură cu capul imparabilă, din zona punctului cu var. Mingea s-a dus aproape de vinclu, iar Căbuz a plonjat inutil. 

Sibienii, susținuți de 4.100 de suporteri, au fost contat doar prin aparițiile la finalizare ale lui Jipa. Mijlocașul U21 a ratat o ocazie mare, cu poarta goală (29). 

Puștiul n-a avut curaj să tragă din prima, și a fost deposedat. Hermannstadt a echilibrat finalul primei părți, dar la cabine s-a intrat cu 1-0 pentru Voluntari.

Hermannstadt revine după pauză și adâncește criza Voluntariului

Actul secund a aparținut în totalitate gazdelor. Marius Măldărășanu a mutat inspirat la pauză. L-a scos pe Jipa, iar înlocuitorul acestuia, Dragoș Iancu a egalat rapid (51), 1-1. Voluntari a mai primit o lovitură în câteva minute. Vâlceanu a vrutr să boxeze, dar l-a lovit cu pumnii în față pe Alhassan (55). Penalty clar! Paraschiv a tranformat cu fentă (57) și s-a făcut 2-1.

Sibienii zburdă, ilfovenii sunt în corzi. Zarurile au fost aruncate definitiv în ultimul sfert de oră, când Matricardi și Armaș au fost eliminați. La Armaș, Ovidiu Hațegan a avut nevoie de VAR. În primă fază, „centralul” FIFA i-a dat stoperului moldovean doar „galben”, deși faultase în postură de ultim apărător.

Cu doi oameni în plus, Hermannstadt a mai marcat o dată, prin nou-introdusul P. Petrescu (85), și s-a impus cu 3-1. Astfel, trupa lui Măldărășanu a întrerupt seria de patru meciuri fără victorie. În schimb, criza la Voluntari se adâncește, un singur punct în ultimele cinci runde.

150este numărul meciurilor jucate în Liga 1 de Vadim Rață, de la FC Voluntari

FINAL » Hermannstadt - Voluntari 3-1

  • Click AICI pentru statistici
  • Au marcat: Dr. Iancu '51, Paraschiv '57 p., P. Petrescu '85 / Sigurjonsson '27
  • VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei!
  • Matricardi a fost eliminat din tabăra oaspeților în minutul 76, după ce Hațegan i-a arătat al doilea „galben”. 
  • Igor Armaș, stoperul oaspeților, a fost eliminat și el în minutul 82, după ce a văzut al doilea „galben” pentru un fault considerat a fi din postură de ultim apărător. Inițial, Hațegan îi arătase doar „galben”. 
  • 4.100 de spectatori au asistat la confruntarea de la Sibiu. 

Hermannstadt - Voluntari, echipele de start:

Hermannstadt: 25. Căbuz - 17. Butean, 27. Găman, 4. I. Stoica, 51. A. Oroian - 96. Balaure, 29. Biceanu, 8. B. Alhassan, 97. Jipa - 10. G. Iancu, 33. Paraschiv
Rezerve: 31. Muțiu, 2. P. Medina, 5. Bejan, 6. M. Antoche, 16. Murgia, 7. P. Petrescu, 11. D. Iancu, 99. Ruben Fonseca, 26. Cr. Neguț
Antrenor: Marius Măldărășanu

Voluntari: 1. Vâlceanu - 24. Ricardinho, 34. Matricardi, 5. Armaș, 27. Boboc - 16. Sigurjonsson, 22. Rață - 11. D. Florea, 8. Răduț, 17. D. Andrei - 77. Nemec
Rezerve: 88. J. Fernandez, 2. Paz, 28. Andreș, 25. Cocian, 72. Voican, 21. Niță, 23. N. Carnat, 9. Dumiter, 19. L. Bozickovic
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: Municipal, Sibiu 
Arbitru: Ovidiu Hațegan / Asistenți: Ciprian Danșa și Adrian Popescu 
Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs / Arbitru AVAR: Romică Bîrdeș

Citește și alte știri din Superligă:

Liviu Ciobotariu atrage atenția asupra unui aspect: „Asta m-a deranjat cel mai mult!”

„Verratti” va fi în lotul FCSB pentru derby-ul cu Farul: „Joacă orice de la mijloc în sus. A dat un gol de senzație la națională”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (10)
sibman
sibman  •  17 Septembrie 2023, 20:43
Postat de ionescugeorge77 pe 17 Septembrie 2023, 18:15

...aceste doua echipe n au niciun sustinator pe gsp ...dar absolut niciunul ...

Nu crede tot ceea ce vezi.

grro
grro  •  17 Septembrie 2023, 20:09
Postat de ionescugeorge77 pe 17 Septembrie 2023, 18:15

...aceste doua echipe n au niciun sustinator pe gsp ...dar absolut niciunul ...

Au destui, dar nu scriu atâtea prostii ca alții.

Newman
Newman  •  17 Septembrie 2023, 19:46

Sper sa nu mai inventeze ceva pentru a o scoate pe Hermannstadt(ca in precedentul sezon) din primele 6!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează