FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Hidisan: "Plec"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2007 00:00

Anul trecut a fost desemnat de fanii aradeni cel mai bun jucator al “Batrinei Doamne”. Acum, mijlocasul Florin Hidisan (25 de ani) e cel mai injurat, indiferent daca echipa cistiga sau nu. S-a intimplat si dupa meciul cu Poli Iasi, iar jucatorul e la un pas de o decizie radicala. “Cu Iasiul am fost injurat, dar nu am raspuns inapoi. Le-am multumit spectatorilor ca sint aproape de echipa. Daca nu ma mai suporta, o sa plec la iarna”, a spus, mihnit, mijlocasul, care si-a amintit ca totul a inceput chiar din prima etapa. “In campionatul trecut ne-am indeplinit obiectivul si am fost votat cel mai in forma jucator. A venit primul meci din acest sezon, victorie cu Mioveniul. Am mers sa salut publicul si citeva grupuri l-au injurat ca la usa cortului. Cistigasem, nu cred c-am jucat rau. Am ramas masca. Ma doare rau aceasta atitudine. E greu cind intru pe teren si sint huiduit si injurat tot timpul”, a marturisit fotbalistul.

Amendat
Antrenorul Marin Barbu nu a fost impresionat de conflictul lui Hidisan cu suporterii si l-a criticat tot pe jucator, pe care-l acuza ca nu se concentreaza. “Hidisan ar trebui sa-si dea seama pe ce lume traieste. Trebuie sa-si vada de joc, pentru ca am impresia ca i-au permis prea multe”, a rabufnit “Magiun”. Hidisan a fost amendat cu 500 de euro de club!

Stojanovici revine
Atacantul a fost rechemat ieri de Marin Barbu la prima echipa. Boban Stojanovici fusese pus pe liber de Marius Lacatus la finele campionatului trecut, dar nu si-a gasit alta echipa. In schimb, Frasineanu si-a depus memoriu la FRF, invocind ca salariul sau nu a fost achitat de 14 zile.

“Cap in gura”
Marin Barbu l-a reprimit la antrenamente pe Bruno Simao. “si-a cerut scuze. Uneori trebuie sa le dai un cap in gura sa priceapa ca disciplina e pe primul loc”, a spus Marin Barbu, nervos ca o serie de jucatori au petrecut intr-un local din Arad dupa egalul cu Poli Iasi. “Nici eu n-am fost usa de biserica! Daca bateam, poate se bucura lumea sa-i vada prin oras. Asa, ce cautau acolo?”, a rabufnit “Magiun”, tintele fiind Mirne, Todea si Pascovici.

Imprumuturi

Directorul sportiv Marcel Coras a declarat ieri ca e nevoit sa apeleze la imprumuturi pentru a acoperi cheltuielile echipei. “Pentru deplasarea la Constanta am procedat astfel, rugindu-ma de o persoana fizica. La Cluj mergem la fel. Nu stiu cit putem continua asa. Riscam sa devenim insolvabili”, a explicat Marcel Coras. Conflictul dintre cei doi conducatori, Bara si Sandu Ion, a dus la oprirea finantarii echipei, pe 15 septembrie.

CFR ca un boxer
Antrenorul Marin Barbu a comparat echipa CFR Cluj cu un boxer: “Nu mi-e frica de cineva anume. Echipa din Cluj e ca un boxer, nu stii de unde vine lovitura. Mergem la Cluj ca sa dam o replica pe cit se poate de buna”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close