FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Highlander din Liga 1 » Operat de menisc, Cristian Coroian nu renunţă la fotbal

Cristian Coroian spune că nu se gîndeşte să pună ghetele în cui
Cristian Coroian spune că nu se gîndeşte să pună ghetele în cui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 22:51

La 38 de ani, pe care îi va împlini pe 14 martie, cel mai vîrstnic jucător din Liga 1, Cristi Coroian, nu se gîndeşte să pună ghetele în cui. Supus la începutul acestei săptămîni unei intervenţii chirurgicale la meniscul intern al genunchiului stîng, atacantul Gloriei nu se gîndeşte decît la revenirea cît mai rapidă pe gazon.

"După 10 zile îmi scot firele şi dau drumul la alergare. Dacă lucrurile decurg normal, într-o lună aş fi apt de joc", spune veteranul bistriţenilor. Fotbalistul a divulgat şi secretul longivităţii sale. "Ţine de fiecare pînă la urmă, de constituţie, de viaţa sportivă şi de pregătire. Dacă nu te pregăteşti cum trebuie nu o duci mult. Joci 2, 3 poate 5 ani, după care te laşi că nu mai poţi", a menţionat Coroian.


"Am făcut toată pregătirea de iarnă, dar a venit această accidentare. Mai am un an şi jumătate contract cu Gloria şi vreau să-l duc la bun sfîrşit"
Cristi Coroian, atacant Gloria Bistriţa

412 minute a strîns Coroian în turul de campionat, cînd a reuşit să marcheze şi un gol

Cifrele lui Cristian Coroian în Liga 1
Meciuri 365
Goluri 86
Sezoane 15

Are Licenţa A
Coroian îmbracă la Gloria Bistriţa şi funcţia de antrenor secund. Atacantul deţine Licenţa A UEFA, iar la finalul carierei de fotbalist vrea să continue în antrenorat. "Nu m-am gîndit foarte bine ce vreau să fac. probabil o să încerc să antrenez. Dacă nu va merge treaba găsim altceva", a spus Coroian.

Năstase şi el în top
Un alt jucător din lotul Gloriei Bistriţa, Valentin Năstase (36 de ani), se află şi el în top 5 cei mai vîrstnici jucători din Liga 1. Năstase e pe locul 4, după Coroian şi jucătorii lui FC Braşov, Robert Ilyeş (37 de ani) şi Gabriel Kajksa (36 de ani). Năstase face 37 de ani în 4 octombrie, în timp ce Kajska împlineşte aceeaşi vîrstă în 7 iulie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează