FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO TBILISI - STEAUA 0-2

Higuita la Escobar, Tătă la Gigi! » Liderii vestiarului l-au susţinut pe Becali la Curtea de Apel, unde sperau să-şi negocieze noile contracte

foto: fcdinamo.ge
foto: fcdinamo.ge

Articol de , - Publicat joi, 01 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 01 august 2013 00:20

În 1993, portarul faimos al ”naţionalei” Columbiei l-a vizitat pe infractorul Pablo Escobar în închisoare. Tătăruşanu, salvatorul Stelei la Tbilisi, şi-a petrecut dimineaţa următoare partidei din Champions League la Curtea de Apel drept sprijin pentru Gigi, a cărui solicitare de eliberare temporară a fost amînată pînă pe 14 august


Managerul Mihai Stoica şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu pot conduce Steaua fără Gigi Becali. Jucătorii ale căror angajamente urmează să expire în vara viitoare nu vor să negocieze decît cu patronul clubului. Din acest motiv, ieri, cînd la Curtea de Apel urma să se judece recursul cererii de întrerupere a executării pedepsei, la doar 6 ore de cînd aterizaseră la Bucureşti de la Tbilisi, cîţiva fotbalişti ai Stelei au venit în speranţa că vor putea discuta cu Gigi.

"Primele le mai primim?"
Tătăruşanu, Bourceanu şi Cristi Tănase mai au doar 11 luni de contract cu Steaua şi voiau să audă de la Becali care e cea mai bună ofertă pentru a-i convinge să continue în Ghencea. Bourceanu a avut şi un alt scop. În calitate de căpitan al echipei, acesta voia să vadă ce se întîmplă cu bonusurile promise pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Mai exact, Gigi le-a promis verbal că fiecare jucător va încasa cite 200.000 de euro brut fiecare.

În schimb, Chiricheş a venit pentru a-l ruga să accepte oferta sosită pentru el de la Tottenham. Pe holurile tribunalului a mai fost prezent şi Adrian Cristea, proaspăta achiziţie a roş-albaştrilor. Fostul dinamovist a mers, probabil, pentru a-i mulţumi personal lui Becali pentru contractul pe care i l-a oferit marţi.

Nu s-au putut apropia de el
Din nefericire pentru jucători, aceştia n-au putut să se apropie de Becali pentru a putea discuta cu el şi au fost nevoiţi să plece acasă dezamăgiţi. MM a recunoscut că în acest moment echipa din Ghencea se află într-o situaţie specială: "Sînt cîţiva jucători extrem de importanţi care sînt la final de contract şi care nu doresc să îşi negocieze o eventuală prelungire a contractelor decît cu Gigi Becali. Vor să discute cu el pentru că tot cu el au discutat şi atunci cînd au venit la Steaua. Şi mi se pare firesc să fie aşa. Telefonic e foarte complicat pentru că sînt o grămadă de clauze".


Verdictul, pe 14 august
Judecarea recursului formulat de Gigi Becali faţă de hotărîrea prin care i-a fost respinsă cererea de întrerupere a executării pedepsei a fost amînat de Curtea de Apel Bucureşti. Dosarul va fi luat iar în discuţie pe 14 august, după ce avocaţii finanţatorului Stelei au cerut timp pentru a studia dosarul şi a depune probe.


"Pe noi ne interesează să luăm nişte decizii majore şi nu putem să le luăm fără aprobările lui Gigi Becali. La momentul ăsta echipa se pregăteşte de nişte schimbări foarte mari"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"E foarte posibil ca echipa să se destrame. Mulţi dintre jucători au contractele pe final şi trebuie să prelungească angajamentele pentru a rămîne la Steaua. Unii sînt ofertaţi şi vor să plece"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua


Steliştii aflaţi în ultimul an de contract
Jucător Post
Ciprian Tătăruşanu portar
Valentin Cojocaru portar
Daniel Georgievski fundaş dreapta
Doru Bratu fundaş central
Andrei Prepeliţă mijlocaş central
Lucian Filip mijlocaş central
Alex Bourceanu mijlocaş central
Cristi Tănase mijlocaş stînga
Fiederico Piovaccari* atacant
*italianului îi expiră împrumutul de la Sampdoria

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
dash.berlin
dash.berlin  •  13 Septembrie 2013, 01:10
Postat de alpin pe 01 August 2013, 12:25

Si ti-a placut la arabi, mamico?! Nu e buna alifia lor, ca de cand te-ai intors din haremurile lor vad ca nu mai poti sa stai pe scaun la masa?!?

Tu folosesti alifia in alte scopuri halpine :)

alpin
alpin  •  01 August 2013, 12:25
Postat de lateral pe 01 August 2013, 10:51

L-am vazut si eu pe la arabi dar era cu maica-ta...

Si ti-a placut la arabi, mamico?! Nu e buna alifia lor, ca de cand te-ai intors din haremurile lor vad ca nu mai poti sa stai pe scaun la masa?!?

lateral
lateral  •  01 August 2013, 10:51
Postat de alpin pe 01 August 2013, 08:52

De unde stii tu ca nu e vorba de vreo sarcina extrauterina?! Gigi a cam umblat pe la arabi inainte de arestare si, se stie, acolo se experimenteaza din greu "chestia"! Plus ca sansele au crescut exponential la Jilava, unde sapunul e atat de alunecos!!!

L-am vazut si eu pe la arabi dar era cu maica-ta...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează