FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Hingherul brazilian » Dinamo are coșmaruri cu Eric, vedeta Viitorului! Mijlocașul a făcut mereu show contra "câinilor"

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2017 13:17

Dinamo și Viitorul se vor duela azi, de la ora 20:45, în ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Eric de Oliveira este cel mai mare pericol al ”câinilor” în meciul de diseară cu Viitorul. Brazilianul are palmares pozitiv, goluri și assist-uri împotriva lui Dinamo, fiind un coșmar pentru bucureșteni.

Meci de totul sau nimic, diseară, în Ștefan cel Mare! Dacă Dinamo o învinge pe Viitorul, trece peste echipa lui Hagi cu un punct în clasament. Din păcate pentru "câini", "Regele" are în arsenal o armă extrem de importantă, în special în jocurile cu roș-albii. "Decarul" echipei, Eric de Oliveira, 31 de ani, are palmares pozitiv în întâlnirile directe cu a doua cea mai titrată echipă din România. Asta cu toate că a jucat pentru Gaz Metan și Pandurii, echipe care nu există când vine vorba de istorie și tradiție, dar și pretenții. Mediașul se zbate acum în subsolul Ligii 1, iar Pandurii e ca și desființată. 

Nu doar istoria brazilianului în fața "câinilor" este interesantă. Eric le-a dat trei goluri și a mai furnizat tot atâtea assist-uri pentru colegi. Unde mai pui că în sezonul curent, mijlocașul de creație este cel mai bun pasator al Viitorului și al doilea marcator al echipei, după Țucudean. Sud-americanul are patru goluri și patru pase decisive. Toate acestea îl fac pe Eric de departe cel mai periculos fotbalist din lotul Viitorului pentru oamenii lui Miriuță. 

"Hagi e cel mai mare antrenor din România, a ţinut la mine, a făcut un pariu aducându-mă la Viitorul. A ţinut de mine să dau jos kilogramele în plus şi mi-am recuperat doi ani din carieră. Am slăbit 9 kilograme în mai puţin de două luni" Eric de Oliveira, mijlocaș Viitorul

53 de goluri în 186 de meciuri a marcat Eric în Liga 1, all-time

6,23 este media notelor GSP ale lui Eric în acest sezon, cea mai mare din tot lotul Viitorului

eric versus Dinamo

 clipboard01

Total: 7 victorii, 1 egal, 5 înfrângeri 

Debut cu victorie

Primul meci al lui Eric împotriva lui Dinamo a fost în 2009, când brazilianul evolua pentru Gaz Metan. Atunci mijlocașul a marcat unicul gol al partidei, în minutul 89, medieșenii terminând victorioși în fața unei echipe a "câinilor" care îi avea în componență pe Claudiu Niculescu, Andrei Cristea, Ousmane N'Doye, Torje, "Prințul" Cristea, Cosmin Moți sau Ema Dolha. 

A bătut singur granzii

Eric a confirmat forma bună din acest sezon, învingând singur granzii României, FCSB și CFR. Ambele partide au fost câștigate cu 1-0, din golurile marcate de brazilian. Cu primii, în etapa a 9-a, la Ovidiu, "decarul" a marcat un supergol de la 25 de metri. Clujenii au fost răpuși în etapa 15, tot acasă, tot de la 25 de metri, de această dată dintr-o lovitură liberă executată perfect de "decarul" campioanei. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dvd1
dvd1  •  30 Octombrie 2017, 15:32

2 solist 100%

christiano0
christiano0  •  30 Octombrie 2017, 15:04

Daca o tine asa o sa iasa stranierul anului. Bine, si Gnohere ii face concurenta :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close