FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Hizo anunţă curăţenia de iarnă la Vaslui! Cinci jucători sînt pe lista neagră

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 decembrie 2012 18:09

Vasluiul a terminat sezonul de toamnă pe poziţia a 3-a, la două puncte de ocupanta locului secund, Astra Ploieşti, şi la 12 puncte de liderul Steaua.

Viorel Hizo are cîţiva preferaţi la echipă, dar spune că sînt şi jucători de care se va despărţi în această pauză competiţională. "Sînt cîţiva jucători buni. Pe cei români nu-i mai nominalizez pentru că se ştiu ei foarte bine. Vreau să spun că sînt foarte mulţumit de Celeban şi de Varela, doi fundaşi care au crescut foarte mult în urma unei munci titanice.

Am muncit cu ei o lună de zile, efectiv zi de zi. S-a făcut multă individualizare, iar acest lucru a adus rezultate. Nu pot să-l uit pe Caue, un jucător care poate să crească şi mai mult. Avem un Jumisse care joacă pentru echipă, un fotbalist util echipei, dar care n-a fost folosit pînă la venirea mea", a spus Viorel Hizo.

"Dulăul" nu a dorit să-i numească pe cei care vor pleca în 2013, dar surse din cadrul clubului susţin că pe lista neagră se află cinci fotbalişti: Dacian Varga, căruia îi expiră împrumutul de la Sportul Studenţesc, Gabriel Cînu, Vasile Buhăescu, Denis Zmeu şi Mike Tukura!

Pînă acum, vasluienii s-au despărîit de Davide Dias, revenit la FC Braşov, Adrian Gheorghiu, transferat la Ceahlăul, şi Richard Ananng, destinaţie necunoscută.

Hizo îi aleargă prin Spania şi Turcia

FC Vaslui se va reuni pe data de 13 ianuarie 2013, urmînd ca a doua zi să efectueze vizita medicală. Moldovenii vor participa la Copa del Sol, alături de echipe cu nume în Europa, cum ar fi Şahtior Doneţk, Molde şi Nordsjaelland, turneul urmînd să se desfăşoare în perioada 23 ianuarie - 2 februarie. Cel de-al doilea cantonament va avea loc în Antalya, în perioada 5-15 februarie, urmînd ca galben-verzii să dispute cinci partide amicale.


A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
t0ni
t0ni  •  14 Decembrie 2012, 14:29

lipseste de pe lista si Balaur ala care mai mult intinde terasele si mai mereu accidentat decat la echipa. Se pare ca pe parcurs l-au cam furat vedetismele ;-)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează