FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Hizo cere întăriri » Un macedonean şi doi fotbalişti din Portugalia sînt pe listă

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 februarie 2013 19:52

Viorel Hizo speră ca în cantonamentul din Antalya să aibă parte de jucători noi, care să acopere posturile deficitate de la echipă.

"Dulăul" se află într-o situaţie delicată, după ce a rămas fără golgheterul Marius Niculae, plecat în China, iar Dani Coman, Gabriel Cânu şi Denis Zmeu au fost trimişi la echipa a doua.

În plus, Lucian Sînmărtean acuză probleme medicale. Cu toate acestea, Hizo speră să aibă la dispoziţie jucători noi, chiar în stagiul din Antalya. El a pus ochii pe macedoneanul Nderim Nedzipi, folosit deja în ultimele amicale din Spania, care a şi marcat un gol în jocul cu Shanghai East Asia.

“În primul rînd, aştept completarea lotului. Am în vedere un jucător din Macedonia pe care aş dori să îl transferăm. Am văzut doi fotbalişti în Portugalia, dar nu i-am putut lua”, a mai spus Hizo.

În afară de Ionuţ Stan, adus de la Unirea Alba Iulia, şi de Neluţ Roşu, împrumutat pînă în vară de la Luceafărul Oradea, galben-verzii au fost inactivi pe piaţa transferurilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
max_24
max_24  •  08 Februarie 2013, 23:21

Daca eu nu gresesc , la Vaslui au venit o serie de jucatori in perioada de transferuri de asta vara care s-au acomodat mai greu (sau nu ) Daca ar fi sa mai transfere ceva , ar fi cat mai multi tineri care sa ii aiba aproape si gata oricand sa intre in teren , 10 -20 de minute tot ar fi ceva pe ei , si mai ales pentru viitorul echipei

fefeluta
fefeluta  •  08 Februarie 2013, 21:01

da, mah, dar daca nu e despre steaua astia ce sa mai scrie? sa vezi ce criza va fi la tabloide ca astia au intrat in silenzio stampa.

mr.d
mr.d  •  07 Februarie 2013, 20:56

nedzipi deja a semnat pe 2 ani jumate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close