FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Hizo: “Cine latră mai mult o săptămînă are în weekend un alt mod de a fi arbitrat. E jenant!"

Articol de - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Viorel Hizo susţine că ceea ce se întîmplă în arbitrajul românesc este greu de explicat şi cere comisiilor în drept să intervină pentru a opri acest fenomen.

 

“Nu ştiu ce se întîmplă, însă se petrec lucruri ciudate în acest moment. Sînt jocuri în care se fac greşeli mari de arbitraj, care sînt prea vizibile, încît e penibil ce se întîmplă. Ceea ce am văzut în această primă parte de campionat, ce am văzut în etapa trecută, este greu de explicat. Consider că acum arbitrajele influenţează mai mult rezultatele faţă de alte ediţii de campionat. Însă, nu vreau să mai vorbesc mult, fiindcă ajung să dau cu subsemnatul la comisii şi risc să fiu suspendat”, a spus Hizo.

Tehnicianul cere comisiilor de specialitate să intervină pentru a pune capăt acestui fenomen din arbitrajul românesc. “Cine latră mai mult o săptămînă întreagă areîn weekend un alt mod de a fi arbitrat. Sînt lucruri nepermise, iar cineva ar trebui să intervină să oprească aceste lucruri, care deja devin penibile şi ca societate şi ca sport şi ca orice altceva, fiindcă dacă ne uităm la televizor este deja jenant”, a mai spus antrenorul galben-verzilor.

Hizo este de părere că eliminarea lui Cînu a fost injustă. “Consider că acel 11 metri nu a fost, iar eliminarea este absolut gratuită, dictată aiurea. Faza pentru mine este clară, am văzut piciorul lui Cînu unde s-a dus. Teoretic n-avea cum să facă acel fault. Cînu a atins mingea, iar eliminarea a fost dictată aiurea, Bălace era mai aproape, putea să intervină. Părerea mea că 11 metri a fost dictat în compensare pentru acea intervenţie a lui Kuciak nesancţionată din startul partidei. Avram a luat într-o primă fază o decizie corectă, însă a fost influenţat de arbitrul de rezervă”, a comentat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
varza00
varza00  •  12 Noiembrie 2010, 00:11

@floxyy, esti prost.

floxyy
floxyy  •  11 Noiembrie 2010, 20:04

varza ....te-ai simtit vizat de ce a zis?:))))

losfer
losfer  •  11 Noiembrie 2010, 18:38

Adevărat!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează