FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Hizo: "De Burdujan ne rugăm să se antreneze, iar Pancu e mai mult absent de la antrenamente"

Articol de - Publicat vineri, 19 noiembrie 2010 00:00

Viorel Hizo a explicat motivele pentru care a decis trimiterea lui Daniel Pancu şi Lucian Burdujan la echipa a doua, precizînd cu nu mai acceptă acte de indisciplină la echipă. De cînd a preluat banca tehnică a Vasluiului, Hizo nu prea l-a văzut la faţă pe Pancu, acesta absentînd nemotivat în repetate rînduri.

 

„Jucătorii ştiu foarte bine că eu nu tolerez nici cel mai mic act de indisciplină. După meciul cu Craiova, Pancu a lipsit de la echipă timp de şapte zile fără să ştiu ce se întîmplă cu el. Apoi, a mai lipsit o zi, iar de sîmbătă, după meciul cu Astra nu l-am mai văzut", a explicat Viorel Hizo.

În privinţa lui Burdujan, Hizo s-a arătat nemulţumit de indolenţa acestuia la antrenamente.

„Am ajuns să ne rugăm de Burdujan să se antreneze. În aceste condiţii, l-am dat afară din antrenament. De trei ani, de cînd este la Vaslui, Lucian Burdujan a stat mai mult la echipa a doua, indiferent de cine a fost antrenor", a mai adăugat tehnicianul galben-verzilor.

Din iarnă, cei doi fotbalişti vor fi puşi pe lista de transferuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dpg88
dpg88  •  20 Noiembrie 2010, 22:45

burdujan e un drojdier..l-am vazut: soarbe o bere in 30 de secunde

Vezi toate comentariile (1)
Comentează