FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Hizo: "Decizia în cazul Pandurilor e aberantă! E război în Liga 1!"

Viorel Hizo
Viorel Hizo

Articol de - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 14:09

Antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo, crede că decizia ca Oţelul să cîştige la "masa verde" partida cu Pandurii este una aberantă. "Deja e război în Liga 1! Nu cred că a mai fost aşa ceva pînă acum. Speram ca acest sezon să nu se joace cu pistoalele pe masă, dar din păcate deja s-au scos tunurile! Sînt cu bombele băgate pe ţeavă şi cred că va fi un retur pe care foarte multă lume va trebui să-l uite foarte repede. E aberant ca soarta unei echipe aflate în lupta pentru evitarea retrogradării sa se stabilească pe o decizie la «masa verde»! Campionatul ar trebui să se decidă numai pe teren, şi nu în alt mod, dar mă aştept la orice atît timp cît miza e de ordinul a 15-20 de milioane de euro!", a declarat azi "Dulăul".


"În aprilie se rupe campionatul"
Hizo a radiografiat azi lupta pentru supremaţie din retur şi spune că luna aprilie va fi momentul critic: "Vor fi 8 meciuri în patru săptămîni, luna aprilie va fi infernală! Practic, te dai jos din avion, din autocar, te duci pe teren şi joci. Apoi, urci în avion să ajungi în altă parte, cobori şi iar joci. În această perioadă se va rupe campionatul, se vor dezlipi de pluton trei-patru echipe care vor duce lupta pentru primul loc pînă la capăt".

Nu-l pot legitima nici pe Petar Jovanovici
FIFA i-a înştiinţat pe vasluieni că nu-l vor putea folosi în retur pe Petar Jovanovici, chiar dacă mijlocaşul e sub contract cu galben-verzii şi a revenit la echipă în această iarnă după un înprumut în Serbia. Jovanovici nu poate fi nici el legitimat din cauza interdicţiei la transferuri impuse moldovenilor în urma litigiului cu Ljubinkovici. "Păcat, Petar era o soluţie pentru noi, aveam nevoie de el", a spus Viorel Hizo. Altfel, Cînu s-a prezentat azi la club, dar nu s-a antrenat. David Rivas e aşteptat în această seară, în timp ce Wesley va ajunge cel mai tîrziu luni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nikvaslui
nikvaslui  •  25 Februarie 2011, 10:23

asta e prima etapa dar sa vedeti cand incep ,,erorile,, de arbitraj si alte ,,cumetrii,, din campionatul nostru cel ,,tare,, atunci sa va dati cu parerea.

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  24 Februarie 2011, 14:17

Si unde mai pui ca arbitrii inca nu si-au intrat in rol.....curat murdar......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează