FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Hizo, Dorinel sau Cîrţu » Acestea sînt variantele luate în calcul de Porumboiu

Hizo i-a mai pregătit pe galben-verzi în alte 3 perioade: 2006-2007, 2008 şi 2010-2012
Hizo i-a mai pregătit pe galben-verzi în alte 3 perioade: 2006-2007, 2008 şi 2010-2012

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 24 septembrie 2012 21:41

Eşecul de la Braşov i-a fost fatal lui Şumudică. Interimar a rămas Edi Iordănescu, dar zilele următoare Porumboiu va numi un alt "principal".

Marius Şumudică a fost forţat să demisioneze după înfrîngerea de sub Tîmpa (1-2), iar Adrian Porumboiu se străduieşte să găsească un înlocuitor cît mai bun. Pînă să găsească noul antrenor, finanţatorul are o certitudine, aceea că Eduard Iordănescu îi va asigura interimatul, cel puţin la meciul de Cupă cu FC Botoşani, de mîine.

"Am promis patronului că mă voi ocupa de echipă pînă cînd dînsul va găsi o soluţie, după care îmi voi înceta şi eu colaborarea, întrucît am făcut o promisiune faţă de Şumudică, şi anume că voi sta doar atît timp cît va sta şi el!", a spus Edi. Variantele principale luate în calcul de Porumboiu sînt trei:

1. Viorel Hizo. Dat afară în ianuarie 2012, antrenorul de 65 de ani are cele mai mari şanse să revină pe banca galben-verzilor. "Dulăul" a rămas în relaţii excelente cu Porumboiu, care l-a sunat în mai multe rînduri înaintea meciurilor din acest sezon. Surse autorizate susţin că episodul de acum o săptămînă, cînd Hizo a plecat după numai o zi de pe banca Braşovului, este de fapt doar o piesă dintr-un puzzle gîndit de Porumboiu pentru reînvestirea acestuia. În plus, nea Vio ar mai avea de primit bani de la Vaslui din ultimul mandat.

2. Dorinel Munteanu. Deşi s-a certat la cuţite cu finanţatorul moldovenilor şi chiar s-a aflat în proces cu acesta, Dorinel l-a convins pe Porumboiu că e antrenor de mare valoare prin ceea ce a realizat la Galaţi. Munteanu nu e foarte atras de proiectul actual de la Vaslui şi mai are şi cîteva promisiuni de la diverşi agenţi că ar putea antrena în Rusia sau în liga secundă germană.

3. Sorin Cîrţu. Olteanul ezită să meargă la Vaslui întrucît nu ştie cum ar colabora cu Porumboiu, ambii avînd un temperament coleric. Cîrţu trage de timp şi pentru că are o ofertă din Kuweit, care s-ar putea materializa zilele acestea.

"Dacă sînt interesat de Vaslui? Sînt antrenor de fotbal şi e posibil orice, dar n-au mai existat discuţii între mine şi Porumboiu de cînd am plecat la CFR, poate s-a şi supărat pe mine" (Sorin Cîrţu)

4 victorii, 3 remize şi două înfrîngeri a contabilizat Şumudică la Vaslui, în Liga 1. Pe plan european, tehnicianul are două înfrîngeri şi două rezultate de egalitate

20.000 de euro a fost prima încasată de Şumudică după victoria cu Steaua, antrenorul avînd la Vaslui şi un contract de 150.000 de euro pe sezon

200.000 de euro ar trebui să încaseze Şumudică după ce a încheiat colaborarea cu Vasluiul. Clauza de reziliere era de 300.000 E, dar a acceptat doar două treimi cu condiţia ca banii să-i fie viraţi pînă la sfîrşitul lunii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
viiktor
viiktor  •  25 Septembrie 2012, 19:37
Postat de gun_of_brixton pe 25 Septembrie 2012, 12:45

daca vrea titlul..Hizo e antrenorul...daca vrea 0-0 in meciurile cu Dinamo..Pandurii..Steaua..Petrolul.CFR ...deci cel mai probabil locurile 3-4 sa-i aduca pe Dorinel si Cartu impreuna

Asa este. Si eu mi-as dori ca nea Viorel sa revina. Am mai spus, el nu trebuia sa plece de prima data. In fine. Daca s-au pastrat relatiile intre Porumboiu si nea Hizo, atunci nu vad de ce nu ar reveni la Vaslui. In schimb, nea Adi trebuie sa-si asume compromisul de a il lasa sa-si faca treaba si sa-l ajute cu ce are nevoie, si nu vorbesc neaparat de finantari. Ma refer la atitudine, sa-i fie solidar, critic dar nu radical, sustinator dar in respect pentru adversari. Astfel, putem readuce acel farmec al clubului pe care l-am creat in ultimele 2-3 sezoane . HAI VASLUI! HAI ROMANIA! RESPECT pt TOTI!

gun_of_brixton
gun_of_brixton  •  25 Septembrie 2012, 12:45

daca vrea titlul..Hizo e antrenorul...daca vrea 0-0 in meciurile cu Dinamo..Pandurii..Steaua..Petrolul.CFR ...deci cel mai probabil locurile 3-4 sa-i aduca pe Dorinel si Cartu impreuna

Vezi toate comentariile (2)
Comentează