FOTBAL  »  LIGA 1  »  RADIO GSP

Hizo la Radio GSP: "Demollari a fost important pentru fotbalul românesc, dar acum Wesley e REGINA" :)

Wesley Lopes
Wesley Lopes

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 21:16

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a vorbit în direct la Radio GSP despre reîntîlnirea cu albanezul Sulejman Demollari, fostul jucător al lui Dinamo fiind devansat de curînd în topul celor mai buni marcatori străini din Liga 1 de brazilianul Wesley Lopes. CITEŞTE AICI MAI MULTE DETALII DESPRE PERFORMANŢA LUI WESLEY!

"A fost o surpriză plăcută să mă revăd cu Demollari, a fost un jucător foarte important pentru fotbalul românesc, era cel mai bun fotbalist al Albaniei atunci. A reuşit goluri foarte importante pentru Dinamo. Vremurile s-au schimbat, acum Wesley e regina, a trecut în faţa lui Demollari, golurile lui sînt foarte importante pentru echipă", a spus Viorel Hizo la Radio GSP.

Hizo a vorbit şi despre tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României, fază în care FC Vaslui va da piept cu Dunărea Galaţi. VEZI TOT PROGRAMUL OPTIMILOR DE FINALĂ AICI!

"Este aparent un meci uşor cu Dunărea Galaţi, dar nu este deloc aşa în realitate. Pot apărea mereu surprize în Cupă, echipele îşi dau viaţa în aceste meciuri.

Noi trebuie să jucăm la un nivel bun să cîştigăm acest joc, nu îmi permit nici cea mai mică greşeală. Orice echipă trebuie tratată cu cea mai mare seriozitate", a mai spus Viorel Hizo la Radio GSP.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează