FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI

Hizo: "Vom renunţa la o serie de jucători şi vom aduce alţii pe posturile deficitare"

Viorel Hizo
Viorel Hizo

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2010 00:00

Tehnicianul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, anunţă o serie de modificări în lotul său în pauza de iarnă. "Dulăul" avertizează însă că formaţia patronată de Adrian Porumboiu nu va aduce jucători decît pentru a completa posturile deficitare.

"Vom avea două pregatiri, una mai scurtă, în ţară şi una de 14 zile, în Antalya. Vom renunţa la o serie de jucători şi vom aduce unii, acolo unde vom avea nevoie. Nu luăm la întîmplare şi vom face transferuri acolo unde avem nevoie şi unde postul este deficitar", a spus Hizo la Sport Total FM.

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (2)
haxor
haxor  •  12 Decembrie 2010, 16:31

moldovenii sunt unul din cluburile romanesti ce aduc anonimi si devin jucatori consacrati, exemple sunt multe in scurta lor istorie in prima liga.In afara de Lopez Caro cam tot ce a ajuns la Vaslui au dat rezultate si-au luat pe bani putini si-au vandut pe bani multi si asta e o forma de management sanatoasa fata de alte cluburi din tara care sunt conduse de oameni fara cap si experienta.

imperat0aia
imperat0aia  •  11 Decembrie 2010, 12:54

Sunt curios ce transfera Porumbelu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează