FOTBAL  »  Superliga  »  ADVERSARI LIGA / WEST HAM - ARSENAL 0-1

Hleb s-a rupt!

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2007 00:00

Atacat brutal, bielorusul s-a accidentat ieri la glezna dreapta si la genunchi. Nu vine la Bucuresti. Adebayor, lovit si el, e incert. Inca o victima la Arsenal. Hleb, dupa Lehmann, Gallas si Rosicky! S-a accidentat ieri si nu va juca nici el impotriva Stelei! Arsenal a cistigat cu West Ham, "tunarii" sint primii, dar managerul Wenger nu poate fi fericit. A mai pierdut un titular! In plus, si Adebayor e incert.

Cel mai ghinionist a fost Hleb. De-abia se refacuse bielorusul dupa o leziune la genunchi. Vineri dimineata a trecut testul fizic si pe Upton Park a revenit in echipa. A 50-a partida ca titular in Premier League. Tocmai acum a fost lipsit de sansa.

In minutul 13, Hleb i-a centrat perfect lui Van Persie, olandezul marcind cu capul. Un sfert de ora mai tirziu, Noble l-a atacat violent, un tackling cu ambele picioare care l-a facut sa urle de durere. Glezna dreapta atinsa. si genunchiul. Pentru el, meciul se incheiase. A fost scos cu targa si inlocuit imediat.

Managerul s-a mai speriat o data, in minutul 61, cind Sagna si Flamini s-au tamponat in aer. Insa ambii au continuat jocul. N-a avut si Adebayor noroc. Togolezul s-a accidentat la coapsa, fiind si el schimbat spre final. Totusi, se pare ca el va fi apt de joc pina marti.


Englezii vin luni seara

Conducerea "tunarilor" a anuntat deja ce program va avea echipa la Bucuresti in vederea meciului cu Steaua, programat marti seara in Ghencea, de la 21:45. Arsenal va ajunge la Bucuresti luni, la ora 19:05 pe aeroportul Aurel Vlaicu, delegatia urmind sa se cazeze la hotelul Novotel. Antrenorul Arsene Wenger va sustine o conferinta de presa la ora 20:15, ora la care in mod normal trebuia sa aiba loc antrenamentul oficial al echipei, insa londonezii au renuntat sa se pregateasca in Ghencea.

Autobuze pentru fanii "tunarilor"
Conducerea lui Arsenal le-a atras atentia suporterilor sai, pe site-ul oficial, ca este problematic sa ajunga la stadionul din Ghencea pentru meciul cu Steaua. "Toate strazile din zona sint inchise ore intregi inainte si dupa meci, iar interdictia se aplica si mijloacelor de transport in comun. Va trebuie sa mergeti cel putin 2 kilometri (de la hotelul Marriott, faceti dreapta si tot inainte). Pentru a ameliora aceste probleme, clubul a aranjat transport pentru fanii englezi care vin independent, din centrul Bucurestiului si pina la stadion, pentru 7 lire de persoana. Mijloacele de transport vor pleca intre orele 20:00-20:45, din Piata Parlamentului", a scris site-ul oficial al lui Arsenal.

De azi, bilete doar pentru Arsenal

Incepind de astazi, se vor pune in vinzare tichete doar pentru meciul cu Arsenal, programat marti seara, de la ora 21:45, in direct pe ProTV. Pina ieri s-au putut achizitiona doar pachete pentru toate cele 3 meciuri la un loc din grupa H a Ligii Campionilor. Programul caselor va fi acelasi si azi, si miine, intre orele 12:00 si 16:00, iar marti, in ziua meciului, nu se vor vinde bilete.

Tichetele la Steaua - Arsenal
Loc in stadion Pret
Peluze 100 RON
Tribuna a II-a 200 RON
Tribuna I 300 RON
Tribuna 0 400 RON
Fotolii 500 RON

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează