FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Hoban a mers în Israel pentru a-și încheia conturile cu Hapoel » Primele declarații ale mijlocașului: "Vin în România să semnez"

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2017 13:45

CFR Cluj este tot mai aproape de a-l transfera pe mijlocașul Ovidiu Hoban, 35 de ani.

Internaționalul român a ajuns astăzi în  Israel pentru a-și încheia conturile cu Hapoel Beer Sheva. Acesta a dezvăluit că a avut mai multe oferte, dar a preferat să revină în România, la CFR.

"Mă simt ciudat să plec. M-am încadrat foarte bine la această echipă. Suporterii sunt minunați și îmi pare rău că am plecat de aici.

Pe lângă CFR Cluj, am mai avut două oferte. M-au dorit Maccabi Petakh Tikva și încă o echipă, dar nu vreau să dau detalii. O să vin în România pentru a semna cu CFR Cluj", a spus Hoban pentru GSP.RO.

Pe 8 iunie, mijlocașul se va întoarce în România și va fi prezentat la CFR în ziua următoare, pe 9 iunie. 

800.000 €este cota lui Ovidiu Hoban, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Ovidiu Hoban a mai jucat la U Craiova, FC Bihor Oradea, Gaz Metan, U Cluj și Petrolul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează