FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 2-0

Hoban, dezamăgit după ce Daum nu l-a chemat la națională: "Nu am primit nicio explicație"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 23:02

Ovidiu Hoban, mijlocașul celor de la CFR, a reușit o nouă evoluție solidă în meciul câștigat de echipa sa pe teren propriu în fața lui FC Voluntari, scor 2-0. 

Mijlocașul a dezvăluit rețeta succesului echipei clujene, vorbind apoi despre cum a primit vestea neconvocării la națională pentru "dubla" cu Armenia și Muntenegru, din 1 și 4 septembrie. 

"Munca de zi cu zi, asta e ceea ce ne-a adus sus. Mă simt bine și sper să continui această formă. Când mă voi gândi că nu voi mai fi folositor fotbalului, voi spune pas și mă voi retrage.

Sper să continuăm aceste rezultate bune și să fim la fel de concentrați în fiecare meci. Am văzut ce jucători buni avem, ne-am antrenat bine și o vom face în continuare pentru a dovedi că nu e o întâmplare locul pe care suntem", a declarat Hoban, la TV Dolce Sport. 

Mijlocașul de 34 de ani al lui CFR a vorbit și despre decizia lui Daum, care nu l-a convocat la națională deși a avut un start de sezon extrem de bun, reușind trei goluri. 

"Încerc să-mi fac cât mai bine treaba, orice jucător își dorește să fie la națională, dar asta e, nu depinde de mine. Nu am primit nicio explicație pentru faptul că nu am fost convocat", a mărturisit Hoban. 

Citește AICI cronica partidei CFR Cluj - FC Voluntari 2-0 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  21 August 2017, 19:08

Hoban e un jucator excelent.

haideusicfr
haideusicfr  •  21 August 2017, 18:47
Postat de dani26uno pe 21 August 2017, 08:46

O fi el Daum pacatos dar de acum trebuie sa dea explicatii la fiecare jucator cand nu e chemat la nationala ?

Ai dreptate ,dar Daum i-a invatat asa. E un tip finut , vorbeste cu toata lumea , are stil. Nu intelegem acest comportament ,ne-am obisnuit cu altii gen Piturca...

merace
merace  •  21 August 2017, 10:26
Postat de merace pe 21 August 2017, 10:24

Cum adica "a primit vestea neconvocării la națională"?! Adica jucatorii sunt instiintati oficial ca nu sunt convovati la nationala?! :D hahaha

Sau a venit omul de serviciu si i-a zis "Bai, Hobane, a aparut lotul, nu prea esti acolo!" :D hahaha

Vezi toate comentariile (5)
Comentează