FOTBAL  »  Superliga  »  HONVED - CS UNIVERSITATEA 0-0

HONVED - CRAIOVA 0-0 // Oltenii îl vor din nou pe Virgil Ghiță de la Viitorul: „Am trimis oferta la club”

Virgil Ghiță
Virgil Ghiță

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 08:51

CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate, 0-0 cu Honved Budapesta, în prima manșă din turul II al preliminariilor Europa League. (Detalii AICI)

După meci, Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a dezvăluit în direct la TV că echipa lui Corneliu Papură a făcut o ofertă pentru Virgil Ghiță, fundașul central al Viitorului.

Suntem în lucru pentru un fundaş central. Noi am făcut o ofertă pentru Ghiţă de la Viitorul. Oferta a fost trimisă la club”, a spus Cârțu la Pro X.

Oltenii l-au mai vrut pe Ghiță și după EURO 2021, dar Hagi nu a fost mulțumit de ofertă și a refuzat. (Detalii AICI)

1.000.000 €este cota lui Ghiță potrivit transfermarkt

Virgil Ghiță, 21 de ani, este un produs al Academiei Gheorghe Hagi și unul dintre cei mai importanți jucători ai Viitorului. Internaționalul român de tineret a jucat 26 de meciuri în sezonul trecut, marcând de 3 ori.

Oltenii i-au mai transferat în anii trecuți de la Viitorul pe Alexandru Cicâldău și Alexandru Băluță.

Citește și: 

Gent - Viitorul 6-3 » Scurt-metraj HORROR! Formația lui Gică Hagi, implicată în meciul serii din Europa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  26 Iulie 2019, 18:27

Pun si eu o intrebare ? In toata lumea asta, nu se gaseste un funadas,doar la Viitorul ?Toata analiza lui Cartu, a ramas numai la acest Ghita?

lionforever
lionforever  •  26 Iulie 2019, 12:04

Nesimțiți sunteți bai gesepistilor, craiova a făcut o ofertă nu forțează nimic, una este sa vorbesti cu jucătorul sa rupă contractul sa vina la tine, vezi cazul lui vlad luat cu japca de fcsb, și alta e sa faci o ofertă serioasă care poate fi acceptată sau nu.

observator_federal
observator_federal  •  26 Iulie 2019, 12:03

Ieri craioveanul Mladen a înscris pentru Viitorul... Craioveni "de la Viitorul" sunt/au fost Boboc, Alex Mitriță, Alex Băluță, Tudor Băluță... Presa gigistă ar fi putut observa "lesne" acest lucru dar...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează