FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Hora, prezentat oficial la Konyaspor! Gorjenii nu sunt pe deplin mulțumiți de suma primită

Foto: Facebook/Konyaspor
Foto: Facebook/Konyaspor

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2016 18:42

Golgeterul sezonului trecut de Liga 1, Ioan Hora, a fost prezentat oficial la Konyaspor, în cadrul unei conferințe de presă.

Președintele echipei Pandurii Târgu Jiu a declarat că gorjenii vor încasa 550.000 de euro pentru transferul atacantului de 27 de ani, plus un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

"În cursul acestei zile am ajuns la o înțelegere pentru trecerea lui Hora în Turcia, la Konyspor. Clubul Pândurii Tg.Jiu va încasa 550.000 euro plus un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

Îi mulțumesc în numele clubului Pandurii lui Horică pentru modul cum a înțeles el să poarte tricoul Pandurilor. Din primul sezon a fost golgeterul campionatului și cel mai prolific într-un singur sezon de Liga 1 al Pandurilor, a prins la un moment dat echipa națională și a pus umărul la ocupararea podiumului și participarea în UEL.

Nu este o sumă stralucită, ținând cont de performanța sa, dar a venit acum un an la cota 0, era în ultimul an de contract și reprezintă un profit important pentru club, în această perioadă dificilă. Mult succes la noua echipă!", a afirmat Narcis Răducan.

Hora a semnat un contract valabil pentru trei sezoane cu echipa turcă la care au mai evoluat și Ciprian Marica și Gabriel Torje, după ce în sezonul trecut al Ligii 1 a marcat de 19 ori în tricoul "pandurilor".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 August 2016, 12:35

Am avut din nou dreptate !........ conasu_boeru • 03 August 2016, 11:39 ”Narcis ăsta bate câmpii din nou și se vrea interesant !! Probabil contractul e pe trei ani Pandurii nu cred că vor lua mai mult de 6-700 000 , iar salariul, ..1 mil. pe trei ani !”

foxy
foxy  •  05 August 2016, 23:35
Postat de antalmihai pe 05 August 2016, 20:20

l ati luat pe 0 lei , v ati facut treaba cu el dar nu sunte ti multumiti??? 550 MII+ 15%!!! bata-va sa bata Cel de Sus, nenorocitilor,perversi!

No,sezi bland...`conlocuitorule` cu dragoste de` Maxima`...

antalmihai
antalmihai  •  05 August 2016, 20:21

iar voi sunte ti muritori de foame,abia asteptati un ban , ca va pleaca toti jucatorii,da nu sunte ti multumiti!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează