FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI-GLORIA 0-1

Hora: "Vasluienii nu au ieşit din propria jumătate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Marcatorul singurului gol în confruntarea FC Vaslui-Gloria (0-1) spune că victoria ardelenilor este meritată pe deplin, mai ales că elevii lui Lăcătuş nu au reuşit să treacă de centrul terenului.

"Mă bucur că am înscris, acest gol s-a dovedit decisiv până la urmă, dar nu puteam marca fără ajutorul colegilor, aşa că este victoria tuturor. Am pregătit acest meci la victorie.

Nu ne-a fost teamă, am fost siguri pe noi în majoritatea timpului. Chiar şi în repriza a doua adversarii nu prea au ieşit din propria jumătate. S-a văzut dorinţa noastră de victorie şi asta spune totul.

Ne bucurăm o seară de rezultatul de la Vaslui, apoi pregătim meciul cu Craiova, care va fi extrem de dificil, dar sper să continuăm pe această linie şi să obţinem încă trei puncte", a spus Ioan Hora.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  14 Martie 2010, 23:28
Postat de ucv07 pe 14 Martie 2010, 20:22

mars mai blatistilor.pai normal ca nu au iesit daca au avut directiva . cat e tata jean nu o sa moara gloria bistrita.

Vezi ca blat s-ar putea sa fie etapa urmatoare cand Tata Jean s-ar putea sa va "arunce" niste firimituri, pardon, 3 puncte bai traficantilor de praz. Sa va cedeze meciul asa ca de la oltean la olteni. Si nu uita ca Tata Jean v-a mai dat meciul acum 2 sezoane cand a dat gol Wobay la Bistrita. Iti mai amintesti bai praz?? Da da, atunci cand stateati ca pe ace in clasament. Sau sa-ti amintesc de blatul Pandurii-Craiova 1-4 din Cupa, meci disputat la Pitesti?

 •  14 Martie 2010, 23:21
Postat de ucv07 pe 14 Martie 2010, 20:22

mars mai blatistilor.pai normal ca nu au iesit daca au avut directiva . cat e tata jean nu o sa moara gloria bistrita.

bistrita a pierdut 1 singur joc din ultimele 13, n-a batut-o nici steaua, dinamo, rapid sau timisoara. Da' toti le-au dat puncte, nu? Zici ca-i scornicestiu de nici jiji sau borcea nu mai au curaju sa-i bata pe bistrita:)))) Pe langa asta...baga vacaru' ala la vaslui atatia bani, ii tine cu salarii de 200-300.000 euro si le da meciul bistritei(care culmea se descurca destul de bine si singura), nu?:)))) De la faza cu arestarea lu' Penescu se fac 5-6 blaturi pe etapa, nu?))))))

 •  14 Martie 2010, 21:28

Blat ordinar. Rusine , Porumboiule!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează