FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

VIDEO + FOTO Penalty ușor acordat în CS Universitatea Craiova - FCSB! Ce a văzut Feșnic și ce arată reluările

Horațiu Feșnic a dictat ușor un penalty pentru CS Universitatea Craiova, în minutul 12 al meciului cu FCSB. Andrei Ivan a transformat fără emoții.
Horațiu Feșnic a dictat ușor un penalty pentru CS Universitatea Craiova, în minutul 12 al meciului cu FCSB. Andrei Ivan a transformat fără emoții.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 19:38 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 22:03

„Centralul” Horațiu Feșnic a dictat destul de ușor un penalty pentru CS Universitatea Craiova, în minutul 12 al meciului cu FCSB. Andrei Ivan a transformat fără emoții și a deschis scorul în Bănie. 

Dramatic! FCSB câștigă în prelungiri derby-ul cu CSU Craiova » Reghe, bătut de învăţăcel
CSU Craiova - FCSB 2-3
Dramatic! FCSB câștigă în prelungiri derby-ul cu CSU Craiova » Reghe, bătut de învăţăcel

Derby-ul CS Universitatea Craiova - FCSB a început cu un ritm alert, cu intensitate și cu dueluri la limită. La prima incursiune periculoasă în careul oaspeților, formația lui Reghecampf a obținut o lovitură de la 11 metri, după un duel între Iulian Cristea și Elvir Koljic. 

Penalty ușor acordat în CS Universitatea Craiova - FCSB

Acțiunea din minutul 12 a pornit în flancul stâng al atacului oltean, cu Markovic depășindu-l fără probleme pe Valentin Crețu. Jovan a întors mingea la 8 metri de poartă, în poziție centrală, acolo unde a avut loc duelul dintre Cristea și Koljic. 

Fundașul central al celor de la FCSB îl ia în marcaj strâns pe Koljic și îl ține ușor de tricou pe atacantul bosniac, pentru a-l controla, un duel cum se poate vedea deseori în careu între stoperi și atacanți. În plus, contactul se petrece cu câteva secunde înainte de prăbușire. Iar Koljic alunecă și se aruncă în față, cu Cristea în spatele lui. Atacantul ar fi căzut mai degrabă pe spate, dacă ar fi fost tras de adversar. 

Penalty ușor acordat în CS Universitatea Craiova - FCSB! Ce a văzut Feșnic și ce arată reluările
Cristea îl trage ușor pe Koljic, dar înaintea ca mingea să ajungă în zonă

Reluările prezentate de televiziuni arată cum piciorul stâng al lui Koljic alunecă înaintea căderii. În acest moment, Cristea nu îl mai trage pe atacant. 

Penalty ușor acordat în CS Universitatea Craiova - FCSB! Ce a văzut Feșnic și ce arată reluările
FOTO: Captură @Digi Sport 1

Deși a fost excelent plasat, Horațiu Feșnic a ezitat o secundă înainte să ia o decizie. A dictat, în cele din urmă, penalty, iar Andrei Ivan a transformat fără probleme. 

VIDEO cu faza penalty-ului din CSU Craiova - FCSB

CSU Craiova - FCSB. Feșnic a văzut bine în minutul 82

Spre finalul întâlnirii, Horațiu Feșnic a avut de gestionat încă o fază controversată în careul roș-albastru. De această dată, arbitrul a luat decizia corectă. 

În careul lui Andrei Vlad, Valentin Crețu a lovit mingea înainte să-l „ciupească” pe Nicușor Bancu. Intrare regulamentară, chiar dacă Bancu s-a accidentat serios apoi.

Fundașul stânga al oltenilor a călcat apoi greșit, nu a mai putut continua partida și a fost înlocuit cu Mihai Căpățînă.

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova - FCSB: 

Vocile Gazetei » Universitatea Craiova - FCSB, comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Dan Udrea

Reacția lui Gigi Becali, după anunțul lui Arafat: „I-a venit mintea la cap! Ne făceam de râsul lumii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
davidgraham
davidgraham  •  29 Noiembrie 2021, 13:36

Daca nu-l tine atunci de ce cade cu el neofitilor ? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

154085762372925
Nils Vig  •  29 Noiembrie 2021, 07:05

1. Păi măi ziariştii sportivi ai lui Peşte prăjit, care aţi jucat numai fotbal de nasturi; Cristea nu-l trage pe Kolici, el îl ÎMPINGE ! Faptul că strânge în pumn tricoul atacantului nu înseamnă că îl trage ci că vrea să-l ţină sub control! 2. Că Universitatea pierde meciuri pentru că are o apărare de ***, ăsta e alt discurs. 3. De ce nu spuneţi nimic de ,,tactica" FCSBecaliştilor: de câte ori pierd un duel unu la unu se aruncă pe jos şi încep să se tăvălească şi să ţipe de mama focului! Următiţi-i şi în alte meciuri ca să vedeţi că e adevărat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviuemil
liviuemil  •  29 Noiembrie 2021, 00:02

Pdsr-ul la butoane, doar ,doar o cistiga "craiolguta". Vizibil si "intangibil".

Vezi toate comentariile (12)
Comentează