FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA

FOTO Moldovan, doar spectator » Capitolul la care e ultimul din Superliga înainte de plecarea la Atletico

FOTO: Raed Krishan (GSP) +45   FOTO
FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 20:26 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 21:40

Rapid - FCU Craiova. Horațiu Moldovan a primit un nou gol de la distanță, de la Dragoș Albu, în minutul 25.

E al 5-lea gol primit de Horațiu din afara careului în acest sezon. E cel mai slab la capitolul golurilor primite de la distanță, la egalitate cu Ducan (Botosani), Niczuly (Sepsi) si L. Popescu (Universitatea Craiova).

Rapid - FCU Craiova / foto Raed Krishan (GSP)
Rapid - FCU Craiova / foto Raed Krishan (GSP)
Rapid - FCU Craiova / foto Raed Krishan (GSP)
Rapid - FCU Craiova / foto Raed Krishan (GSP)
Rapid - FCU Craiova / foto Raed Krishan (GSP)
+41 FOTO

Florin Iacob, portarul de la UTA, e următorul pe listă, cu 4 goluri primite din afara careului. Restul portarilor din Superliga au primit maxim 3 goluri de la mai mult de 16 metri.

Moldovan a primit al 5-lea gol din afara careului, în Rapid - FCU Craiova

Golul lui Albu a fost cel cu numărul 23 primit de Moldovan în acest sezon în Superliga. Al 5-lea din afara careului mare, chiar înainte de plecarea la Atletico Madrid.

Albu a trimis cu stângul, din prima, în vinclu. Moldovan a plonjat în zadar, nu a avut vreo șansă să mai intervină la execuția mijlocașului echipei oltene.

16 goluri din afara careuluia primit Moldovan în 3 sezoane la Rapid. 4 anul trecut, 7 în 2021/2022 și 5 în actuala stagiune

Horațiu Moldovan, lăsat să joace înainte de plecarea la Atletico Madrid

Situația lui Moldovan a fost incertă înainte de meciul cu FCU Craiova. Portarul s-a înțeles cu Atletico Madrid, iar spaniolii au trimis notificarea către Rapid privind activarea clauzei de 800.000 de euro a lui Horațiu. 

Nu s-a știut până în ultimul moment dacă Moldovan va fi lăsat să apere cu FCU Craiova, însă, în cele din urmă, el poate să își ia rămas bun de la suporterii Rapidului chiar pe Giulești.

Portarul Rapidului va semna pe 4 ani și jumătate cu Atletico, iar în primul an va avea un salariu de 800.000 de euro, urmând ca acesta să crească de la an la an. 

Salariul este foarte mic. Chiar dacă pare mare pentru noi, pentru Atletico Madrid e foarte mic. Aș fi plecat și eu. Aș fi plecat la alte echipe ca să joc la Euro, dar dacă aveam oferte de la alte echipe puțin mai mici, să fiu sigur că joc. Eu sunt sigur că va fi în lot, chiar dacă va juca sau nu, a avut o mare contribuție la calificarea României

- Ovidiu Herea, fost atacant Rapid, la Orange Sport

VIDEO. Moldovan, parade spectaculoase la încălzire, înainte de Rapid - FCU Craiova

Citește și: 

Impresarul lui Moldovan a făcut anunțul » Când pleacă portarul la Madrid să semneze cu Atletico
RAPID
Impresarul lui Moldovan a făcut anunțul » Când pleacă portarul la Madrid să semneze cu Atletico
Silviu Lung junior a fost întrebat despre un posibil transfer la Rapid » Reacția portarului
SEPSI - IAȘI 6-0
Silviu Lung junior a fost întrebat despre un posibil transfer la Rapid » Reacția portarului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  19 Ianuarie 2024, 22:33

Iecstraordinar ce zlab e Moldovan, mă gândesc că putea chiar să ne provoace ratarea calificării la Euro (a avut însă mult noroc!). Clar, Târnovanu titular la Euro, că a primit sezonul trecut73 de goluri în toate competițiile - record istoric!! (... și Coman, și Olaru, și Șut titulari la Națională, iar Nea Gigi director tehnic la loturi!)

Hcm27
Hcm27  •  19 Ianuarie 2024, 21:37

Pe lângă Moldovan, dacă rămâne scorul asta, cred ca mai asistam la un transfer:Mister Bergodi.Si cred ca cineva din interior îl sapa.Sau poate Bergodi nu e antrenor campion.Oricum "oltenii" sunt pe val.Stiinta cea adevarata nu aia născută în "incubatorul" politic

Vezi toate comentariile (2)
Comentează