FOTBAL  »  LIGA 1  »  SCANDAL LA STEAUA

Horia Ivanovici: "E un jucător al Stelei pe înregistrare, nu eu! E o făcătură, o mascaradă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2009 00:00

Realizatorul emisiunii Fanatik Show de la Digisport, Horia Ivanovici, infirmă faptul că vocea de pe înregistrarea răspîndită astăzi pe internet i-ar aparţine şi susţine că dezvăluirile prezentate în urmă cu două zile aparţin unui jucător al grupării din Ghencea.

"Seamănă cu vocea mea, dar eu vorbesc foarte calm de obicei şi e doar o făcătură, e o mascaradă. Se poate pune şi vocea lui Nicolae Ceauşescu pe orice înregistrare. Nu am încercat, e un jucător stelist curajos, mă deranjează puţin că tot ce-a fost acolo e perfect adevărat, lucru confirmat şi de Bergodi în Gazeta Sporturilor.

E un jucător stelist, un băiat căruia poate că-i este puţin frică în acest moment. La Steaua e teroare, toată lumea ştie acest lucru, e dreptul celor din Ghencea să facă o plîngere împotriva mea. În instanţă vedem cine are dreptate, dar adevărul e unul singur, la Steaua e jale!", a spus Ivanovici la sportro.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (29)
 •  23 Septembrie 2009, 15:39

Grasule te`au prins =)))

 •  23 Septembrie 2009, 03:31

Nu cred ca este vorba de nici un jucator stelist....altfel cat de prost poate sa fie sa declare sub protectia anonimatului ca prima data Gigi Becali s-a luat de el cand a intrat in vestiar si sa istoriseasca si ce a avut sa-i reproseze patronul?

daninhodj
daninhodj  •  23 Septembrie 2009, 00:54

vocea de pe inregistrare e a lui. ce o mai tot intoarce, oricum era putin probabil sa recunoasta, doar nu s-or da cu firma-n cap. sunt curios sa vad daca mai are tupeu sa-si mai faca emisiunea

Vezi toate comentariile (29)
Comentează