FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Horia Sabo desființat într-o conferință de presă de primarul Iașiului: ”Nu mai e cale de întoarcere”

Articol de - Publicat joi, 13 decembrie 2018 17:09

Primarul Chirica și responsabilii lui Poli Iași i-au cerut din nou finanțatorului Horia Sabo să plece: ”Auditul arată că, până acum, el n-a fost investitor, ci consumator de resurse”.

Șefii lui Poli, susținuți de primarul Mihai Chirica, l-au desființat azi pe finanțatorul Horia Sabo, într-o nouă tentativă de a-l determina să accepte rezilierea contractului de asociere încheiat în vară. La conferința de presă organizată la Primărie, Chirica și președintele executiv al moldavilor, Adrian Ambrosie, au prezentat concluziile auditului realizat recent la gruparea din Copou.

Cea mai importantă: "Sabo n-a fost investitor, ci consumator de resurse". Mesajul lor: "Nu mai e cale de întoarcere. Îl rugăm public să ia act de dorința jucătorilor, a suporterilor și să ne lase în sărăcia noastră. A creat un prejudiciu grav imaginii clubului".

Totodată s-a anunțat că lui Sabo i s-a retras dreptul de semnătură: "Nu-i mai este recunoscută în bancă. Valabilă e doar cea a lui Ambrosie". Și dacă omul de afaceri băimărean refuză să plece?

"Am încercat pe cale amiabilă. A cerut daune morale. O sumă aberantă. Dacă nu vrea, sunt căi legale de a rupe contractul. Până atunci, are obligații contractuale. De pildă, să plătească salariile jucătorilor și ale angajaților", a punctat Ambrosie.

988.000 de lei a consumat echipa managerială a lui Horia Sabo până la 30 noiembrie 2018, conform auditului comandat de club. Iar de adus, a adus 40.000 de lei, și aceia luați cu împrumut

"Am constatat că documente ce ar fi trebuit să fie la club, precum contracte de sponsorizare, de publicitate, nu erau. Au fost ținute probabil la cineva acasă. Sabo trebuia să le pună la dispoziția auditorului" Adrian Ambrosie, președinte executiv Poli Iași

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează