FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Horia Sabo tot mai aproape de Dinamo » Și-a anunțat plecarea de la Poli Iași: „Îmi cumpăr clubul meu!” 

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 20:51

Horia Sabo, directorul general al lui Poli Iași, anunță că nu mai continuă în Copou nici în cazul în care câștigă procesul cu Comitetul Director. Următoarea destinație? Probabil Dinamo.

Trecut pe linie moartă la Poli încă din decembrie, în ciuda unui contract de asociere pe 5 ani, Horia Sabo e gata să părăsească Iașiul. „Eu nu sunt donator, cum ar vrea ei. Dacă nu mă mai vor, asta este. Îmi văd de treabă”, a declarat ieri directorul general al clubului, în exclusivitate, Gazetei Sporturilor.

Omul de afaceri băimărean are un proces pe rol cu Comitetul Director, în care acuză nerespectarea amintitului acord. Însă nu se cramponează de el: „Vreau să câștig în instanță, ca să le demonstrez că am avut dreptate. Atât. A fost fixat termen pe 14 iunie, dar s-ar putea să plec din oraș chiar mai devreme, dacă termin recuperarea la genunchiul stâng, la care am suferit o ruptură de menisc. Societățile comerciale pe care le-am înființat în Iași pot fi conduse și de la distanță”.

Aproape de Dinamo

Sabo e dispus să investească în continuare în fotbal, nu însă ca asociat. „Îmi cumpăr propriul club. FCSB înregistrează profit an de an fiindcă e condus de un singur om, Gigi Becali. La fel Viitorul, unde patron e Gică Hagi”, a punctat băimăreanul, despre care Gazeta a scris deja că negociază preluarea lui Dinamo.

Invitat în această săptămână la GSP Live, Horia Sabo a fost întrebat de jurnalistul Costin Ștucan cu privire la acest subiect. Sabo nu a confirmat și nici nu a infirmat informația, însă a mărturisit că „ Dinamo e o echipă interesantă”. (Detalii AICI)

„Dinamo e un club imens, oamenii de acolo știu ce au de făcut. Din ce informații avem noi, Sabo n-are bani să cumpere Dinamo”
Adrian Ambrosie, președinte executiv Poli Iași 

VEZI și:

Horia Sabo își bănuiește propria echipă de blaturi: „Am dubii la două meciuri din sezonul acesta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
chris_bu67
chris_bu67  •  26 Aprilie 2019, 22:00

Sabo,vorbește cu Orban,poate mergi la Ciuc!

vendredi13
vendredi13  •  25 Aprilie 2019, 05:32

Dinamo trebuie vândut suporterilor. Bun, dăm 49,99 lei lunar pe un plan. Fără stadion nu facem nimic. Dinamo este nume grecesc furat de ruși. V-am mai spus.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Aprilie 2019, 04:39
Postat de lapusneanul pe 24 Aprilie 2019, 21:25

doua zile a vandut vranceanu dinamo, astazi il vinde botezatu...hahaha

2 zile saptamana asta. adunat in ultimul an Dinamo s-a vandut in redactia gsp de minim 100 de ori. pe surse credibile, le-au soptit pasarici.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close