LIGA 1  ·  GAZ METAN - BISTRIŢA 1-1

Horoba cere ca fiul fostului şef al CCA să fie scos din arbitraj: "Măsuraţi-l pe Avram!" :X

Marius Avram, Avram
Marius Avram, Avram

Articol de — Marti, 27 Aprilie 2010, 00:00

Şefii Mediaşului nu s-au împăcat cu remiza, 1-1, scoasă în partida cu Bistriţa şi continuă să solicite trecerea lui Marius Avram pe linie moartă! "Am depus deja memoriul împotriva lui, cît să mai tolerăm astfel de arbitraje?!", s-a plîns Ioan Horoba.

Directorul general al Gazului cere şi măsurarea lui Marius Avram: "Eu am 1,74 metri, iar el e mai mic decît mine. Chiar îmi doresc să-l măsoare, cum oare o fi fost promovat?! La cît de mic e, îi este imposibil să vadă ce se întîmplă pe teren". Oficial, Avram are 1,73 metri, iar cînd a promovat în Liga I limita minimă era de 1,75 metri. Cînd tatăl său, Vasile Avram, a fost preşedinte al CCA, prevederea legată de înălţime a fost scoasă din regulament!

Două sînt motivele pentru care Horoba îl acuză pe Avram jr: nu l-a eliminat pe Homei în în urma unui fault în poziţie de ultim apărător (6) şi n-a acordat un penalty la un henţ al lui Frăsinescu la limita careului mare (77). Reluările TV îi dau dreptate arbitrului!

"Marius Avram e un arbitru tînăr, care a mai şi greşit. Dar nu e băgat în nici un fel de combinaţii"
Jean Pădureanu, preşedinte Gloria Bistriţa

"Marius Avram a condus catastrofal meciul, trebuie să plece urgent din arbitraj!"
Corin Cindrea, preşedinte Gaz MetanUn medic din Suceava, infectat cu COVID-19: ”Eu iau medicament pentru HIV, iar Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”

Libertatea

Comentarii (6)

gazistu  •  30 Aprilie 2010, 12:17

uitativa la avradm, poi ala are fatza de arbitru, nu vedeti ca arata ca un prezervativ

mchereja  •  27 Aprilie 2010, 11:35

mai "mediash", cunoscatorule: Anul asta gazul vostru nu mai joaca nimic, in schimb bistrita a aratat ceva fotbal. La tv s-a vazut ca arbitrul a avut dreptate, iar de hoti nu vorbi, ca cel mai mare dintre toti, care facea toate treburile la bistrita e Horoba si ghici unde isi face meseria??? La voi!!!

 •  27 Aprilie 2010, 10:32

daca citesti atent el a scris ca va avea o tribuna acoperita ca stadionul echipei cfr cluj...esti pe langa subiect bai '31

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

Turul Flandrei

Eurosport
18:00 Snooker, Reluare

Campionatul Jucătorilor

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1