FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRITA - STEAUA 1-3

Horoba: "Jucătorii Bistriţei au evoluat sub ceea ce pot

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2008 00:00

Managerul Gloriei Bistriţa, Ioan Horoba, a declarat la televiziunea sportro, după înfrîngerea din faţa Stelei (1-3), că echipa lui Ioan Ovidiu Sabău nu a arătat tot ce poate în partida cu trupa din Ghencea.

"A fost o diferenţă clară de valoare între noi şi Steaua. Probabil şi miza partidei şi speculaţiile care s-au făcut înaintea partidei i-au afectat pe jucătorii noştri, care nu s-au regăsit.

Steaua a ştiut ce vrea, a fost mai pragmatică, dar au avut şi noroc după ce au marcat repede primele două goluri. Nu am reuşit să fim pe val după ce am marcat golul şi să profităm de momentul favorabil, dar steliştii cum ne-au prins, cum ne-au executat. Astăzi, fotbaliştii Bistriţei au jucat sub ceea ce pot de fapt".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
 •  10 Aprilie 2008, 22:10

Toata lumea spune ca a jucat Vasluiul ca a jucat Bistrita sub ceea ce pot...Ideea e ca joci atat cat te lasa adversaru asa ca sa nu mai aud discutii Steaua a meritat victoriile!!

 •  10 Aprilie 2008, 21:33

Asa e,ei joaca precum ManU,azi au prins o zi mai slaba!Pentru voi,si ma refer aici in primul rand la ziaristi,faptul ca Steaua are cea mai buna aparare din tara(vezi nr goluri),ca are 2 inchizatori f buni,din care unul e titularul nationalei ,sunt doar amanunte intamplatoare,voi comentati fotbal din intamplare,probabil ca nu erau locuri pe la vreun tabloid si v-ati angajat de nevoie la gsp.

 •  10 Aprilie 2008, 21:17

era de asteptat de la bistrita ei joaca numai cand vor, auzi la ei ia depasit miza meciului deja se stie cine ia campionatul.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează